Нашите автори

Екатерина Велева

Екатерина Велева е завършила Бизнес Мениджмънт в Лондон. След завършването на университета тя започва работа като мениджър в една от световно известните модни компании "Calvin Klein".

Не след дълго разбира, че винаги е искала да се развива в сферата на консултирането и личностното развитие. Това прозрение тя получава след проблеми във връзката си, което я подтиква да поеме отговорността за своя живот, както и развитието си като личност. Това води до коренна промяна в нейния живот, а впоследствие повлиява и върху връзката с партньора.

След завръщането си в България от Великобритания през 2013 г., вдъхновена от личностната промяна, тя започва да се обучава интензивно. Целта е опитът и знанията, които има да предаде на повечето жени, които биха искали да са щастливи и удовлетворени във връзките си.

Екатерина завършва Академията за Треньори на Наталия Кобилкина и се сертифицира като треньор по личностно развитие и женски практики. Преминала е през обучения при Милан Кармели, Даян Хелър и други. Завършила е НЛП с коучинг умения със сертификат от ITA (НЛП Академия Лондон).

Екатерина пише безплатна електронна книга „Как да сме щастливи заедно".Тя е адресирана специално за жените, които живеят извън границите на България. Там описва проблемите, които възникват в двойката, породени от различният начин на живот в чужбина. Тя споделя личният си опит и това, което й е помогнало във взаимоотношенията. Работи в групи и индивидуално.

Екатерина вярва, че всяка жена заслужава и може да бъде щастлива във връзката си.

Екатерина Велева

Мисъл на деня