7 истини, които ще променят живота ви

  • Сподели:
7 истини, които ще променят живота ви

Седем истини, които ще променят живота ви:

Промяната е основен закон на Вселената

Нищо не е константа и всичко се променя. Всеки момент е нов и уникален. Денят следва нощта. Да бъдеш мъдър означава да приемеш промяната, да бъдеш просветен – да обичаш промените!

Всичко се случва с определена причина

Каквото се е случило в миналото е за ваше добро. Каквото се случва сега е за ваше добро. Каквото ще се случи в бъдеще – пак е за ваше добро. Единственото, върху което имате контрол е настоящето. Тази секунда, този миг. Всичко друго е илюзия.

Давайте, без да очаквате нищо в замяна

Бъдете "чисти", когато давате. Любовта расте, когато е споделена. Дайте и ще получите.

Не се привързвайте към материални неща

Привързаността към материалните неща ще ви тежи. Мъдрите хора знаят, че всичко е преходно и нищо материално не може да се вземе от този свят. Бъдете мъдри!

Душата е вечна

Раждането и смъртта са илюзията на този дуален свят. Енергията никога не може да бъде унищожена – тя просто преминава в друга форма.

Вие сте това, което мислите, че сте

Умът е над материята. Имайте щастливи мисли и ще сте щастливи. Повярвайте си, че можете и да – вие можете. Потърсете нещата, за които сте благодарни в живота си. И ще ги намерите.

Мечтайте смело

Почувствайте, изживейте, визуализирайте мечтите си. Просто ги приемете като ваша реалност. Нямайте страх, когато мечтаете – послушайте вътрешния си глас и се оставете на чувствата да ви водят. Те никога няма да ви подведат.

Източник: evolife.bg