Бърз и интересен тест за жени: Избери едно цвете и виж какво казва то за твоята женственост!

  • Сподели:
Бърз и интересен тест за жени: Избери едно цвете и виж какво казва то за твоята женственост!

Просто изберете едно цвете и ние ще ви кажем нещо интересно за вашата личност.

Цвете номер 1

Нямате представа колко сте женствена и секси! Където и да се появите, вие никога няма да бъде лишени от мъжко внимание. Мъжете открито ви се възхищават.

Всъщност не ви пука особено за мнението на другите хора. Имате малък кръг от приятели, в компания се чувствате спокойни. Заслужава си, да спечелят доверието ви!

Цвете номер 2

Дяволски сладка, романтична и нежно момиче. Просто искате да прегърнете някого и го правите. Такива като вас пишат поезия, посвещават песни и пеят серенади под прозореца. Може да се наречете идеална жена!

С една дума, вие сте в състояние да приемате комплименти, дори ако на пръв изглежда, че те ви объркват. Вашата искреност и топъл мек чар допадат на всички наоколо. Това не означава, че можете да позволите да ви подмятат: скрит стоманен прът има под всичко, което е меко.

Вие винаги знаете какво искате, и почти винаги получавате това, което искате. Вие трябва да носите дантела, коприна и меки тъкани на нежни цветя.

Цвете номер 3

Имате толкова много добри качества, че е трудно да се определят основните. Можете да се наречете "Мис Честност": вие от детството се ядосвате на универсалната несправедливост. С високо вдигната глава преминавате през всички изпитания на живота и осъзнавате във всяка ситуация най-важното – да бъдете човек.

Вие – една жена мечта: красива, добре поддържана, завидна домакиня! Но тук е парадоксът, някак си не успявате да намерите най-подходящият. Може би имате прекомерни изисквания към другите. Необходимо е да изчакате още малко, и със сигурност има някой, който ще ви оцени и вие също ще го оцените!

Цвете номер 4

Казват за вас, че сте ходещи позитви! Вашата усмивка може да разтопи сърцето на дори отчаян циник. Обичате да бъдете център на мъжко внимание. Вие имате много мъжки приятели. Всичко свършва с един мъж влюбен във вас, докато вие не го допускате по-близо от "приятели".

В действителност много малко хора знаят какво се случва в душата ви. "Но никой не знае как тя плаче нощем, докато преминава през живота смеейки се" – това е за вас. Обичате да експериментирате с външния си вид, и да го правите просто така. Що за живот!

Цвете номер 5

Вие много добре си знаете цената. Още от детството са ви казвали, че сте малка принцеса. Но майка ви ви е научила да не ставате тщеславни и оценява хора не по външни данни, а по вътрешни качества.

Много приятели идват при вас за съвет по отношение на личния психолог. Мъжете просто се залепят за вас. Имате отличен вкус към дрехите. Знаете как със скромен бюджет, роклята ви да изглежда скъпа.

Цвете номер 6

Олицетворение на женската мистерия сте, жена пъзел… Съчетавате в себе си противоположни качества: огън и лед. Този човек, който бъде в състояние да разкрие тази тайна, е истински щастлив около вас и ще ви направи щастливи.

Вие не сте от еднодневките. Вие сте спокойни, но в същото време, пожар и жупел е около вас, когато има проблем и обикновено партньорът е виновен и страда съответно!

Вие сте привлекателни за мъжете и дори не го осъзнавате. Имате много красиви очи. Така че избраникът ви ще иска да се удави в тях. Често подчертавате очите с грим.

Източник: zajenata.bg