цветно

Как се държат зодиите, когато са влюбени

aliceabc0 / Pixabay 

Овен – очарователни, но нахакани

Когато насочват погледа си към потенциален партньор, Овните ще ги привлекат с чар и грандиозни романтични жестове. Но макар да е прекрасно да бъдеш обсипан с внимание, не е толкова готино в една връзка да се чувстваш като в диктатура, тъй като Овенът е доминантът в отношенията.

 

Телец - обичат силно, но не знаят кога да си тръгнат

Секс край огъня през нощта, ягодово шампанско с лед - можете да се позовете на всяка песен на Бруно Марс и това ще обобщи точно какво харесва този знак на Земята. Даването и получаването на подаръци е специалността на Телеца. Подвластните на зодията обичат силно и дърпат нагоре партньорите си, което е страхотно, докато не се изпарят първоначалните емоции, за които Телецът е сляп.

 

Близнаци – трудно е да се каже кога са влюбени

Близнаците са социалните пеперуди на зодиака, процъфтяващи в социални сценарии, където са постоянно заобиколени от хора. Затова е и е трудно да се разбере дали Близнакът ви харесва като приятел или иска нещо повече.

 

Рак - показват любов, като поддържат жилището безупречно и уютно

Един Рак се чувства комфортно най-вече в своя дом, така че представителите на зодията ще покажат любов, като поддържат приветливо жилището ви. Обичат да чистят, готвят, перат, но обичат и да бъдат обгрижвани от партньора.

 

Лъв - верни партньори, когато се влюбят

Лъвовете са единствненият знак в зодиака, който когато се влюби силно е завинаги. Любовта му е непоклатима. А що се отнася до представянето им в леглото, нека просто кажем, че лъвът е цар и на места, различни от джунглата.

 

Дева – лесно се влюбват, но зависят от партньора

Девите са естествено срамежливи, така че когато се влюбят, обикновено е в някого, с когото се чувстват напълно в безопасност. Проблемът е, че поради това Девите са много зависими от верността на партньора си и съзависимостта може да разкрие най-лошото в тях.

 

Везни – спокойни са, но могат да загубят себе си в партньора

Везните са безнадеждно отдадени същества, така че те непременно ще се плъзгат настрани от цялата тази култура тип Tinder, която имаме. Лесно се съгласяват с партньора. Вероятно, девет пъти от десет, те са готови да се съгласят с каквото предпочитате. Което е чудесно за вас, но не е толкова за Везните в дългосрочен план.

 

 

Скорпион - жадуват за връзка, но могат да влязат твърде дълбоко

Скорпионите имат репутацията на най-чувствения знак на Зодиака, но колкото и да жадуват за страст между чаршафите, те също се стремят да направят дълбока връзка със своя партньор извън спалнята.

 

Стрелец - искат да ви покажат света

Що се отнася до Стрелеца, не съдете за книгата по нейната корица, а по съдържанието на нейните страници. Те може да не са най-емоционалните любовници, но те ще бъдат ентусиазирани, щедри, готови да опитат всичко и готови да угодят.

 

Козирог - ще ви засипят с материални неща

Пробиването през емоционалните стени на Козирог може да бъде предизвикателство, но ако сте желаещи и способни, спечелването на доверието на Козирога също ще ви спечели тяхната отдаденост. И все пак Козирозите са може би най-трудният зодиакален знак за любов.

 

Водолей – показва любовта по странен начин

Водолеят е любител на всички неща и на повечето хора, така че не винаги е очевидно, когато един човек се откроява над друг. Водолеите вярват, че обичат всички, но могат да излязат като емоционално студени и дори безчувствени и откровени в романтичните връзки. Партньорите им може да почувстват, че не получават достатъчно внимание и лична любов.

 

Риби - усещат нещата дълбоко, но лесно се нараняват

Надеждата, че партньорът Риби може да бъде вашето слънце, луна и звезди, е романтичен идеал, открит в книгите с истории. В реалния живот подхождането към всяка връзка с тази надежда често се оказва проблематично и разрушително и романтичното минало на Риби със сигурност ще бъде идеалният пример за това.

 

 

Мисъл на деня