цветно

Какъв тип жена сте според своята сексуалност?

Снимка: pxhere.com

Днес сексът не е табу. Но векове наред в Европа сексуалността и всичко, произтичащо от нея, е разглеждана в контекста на греха. В същото време на Изток – в Индия, Непал, Тибет, Китай и Япония, сексуалността е разглеждана от различен ъгъл – тя е изучавана от гледна точка на философията, медицината, изкуството и ежедневния живот. Различните аспекти на сексуалното общуване са детайлно изучавани.

Натрупаното знание ще ви ориентира какъв тип жена сте според своята сексуалност. В индо-тибетския епос жените се разделят в четири групи – видра, пантера, лъвица и куче.

Видра

Жената тип Видра е страстна и енергична. Има среден ръст, тялото й е женствено и пищно, а гласът мек и приятен. Има пълни гърди и заоблен ханш. Тази жена изпитва голям сексуален глад, подхожда към любовната игра без задръжки, изисква много, но е готова да се раздава.

Стреми се към удоволствие и интимните преживявания са много важна част от живота й. Предпочита буйни и страстни мъже, които имат сходен сексуален апетит и могат да отговорят на потребностите й.

Снимка: Georg Wietschorke / Pixabay.com

Мисъл на деня