цветно

Какъв тип жена сте според своята сексуалност?

Снимка: pxhere.com

Днес сексът не е табу. Но векове наред в Европа сексуалността и всичко, произтичащо от нея, е разглеждана в контекста на греха. В същото време на Изток – в Индия, Непал, Тибет, Китай и Япония, сексуалността е разглеждана от различен ъгъл – тя е изучавана от гледна точка на философията, медицината, изкуството и ежедневния живот. Различните аспекти на сексуалното общуване са детайлно изучавани.

Натрупаното знание ще ви ориентира какъв тип жена сте според своята сексуалност. В индо-тибетския епос жените се разделят в четири групи – видра, пантера, лъвица и куче.

Пантера

Жената тип Пантера не е толкова страстна, колкото Видрата, но не е и сдържана като Кучето. Има високо и закръглено тяло, но гърдите и ханшът не са така пищни като на Видрата.

Пантерата не е гальовна и раздаваща се, но под повърхността тлее сладострастна природа, която не се задоволява лесно. Този тип жени харесват секса, но имат нужда от повече време докато се запали искрата на страстта. След това са неудържими.

При Пантерата интелектът е много силен и подчинява всичко друго. Затова обикновено са привлечени от подобни мъже - посветени на мисълта и склонни да водят дълги и задълбочени разговори.

Снимки: WenPhotos / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня