цветно

Какъв тип жена сте според своята сексуалност?

Снимка: pxhere.com

Днес сексът не е табу. Но векове наред в Европа сексуалността и всичко, произтичащо от нея, е разглеждана в контекста на греха. В същото време на Изток – в Индия, Непал, Тибет, Китай и Япония, сексуалността е разглеждана от различен ъгъл – тя е изучавана от гледна точка на философията, медицината, изкуството и ежедневния живот. Различните аспекти на сексуалното общуване са детайлно изучавани.

Натрупаното знание ще ви ориентира какъв тип жена сте според своята сексуалност. В индо-тибетския епос жените се разделят в четири групи – видра, пантера, лъвица и куче.

Лъвица

Жената тип Лъвица е силна, властна и дори груба. Тялото й не е съвсем женствено, чертите са остри. И във физиката, и в характера й личи изявена мъжка енергия. Тази жена е страстна, вярна и много отдадена, но й липсва типичната женска мекота и грижовност.

На пръв поглед може дори да изглежда неемоционална и сдържана, но реално е много страстна. Често бива възприемана като добър приятел от мъжете, вместо като потенциален интимен партньор.

Освен това Лъвицата може да отблъсне много мъже, които до нея се чувстват слаби и женствени. Обикновено привлича и е привлечена от силни мъжки фигури.

Снимка: DerMad / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня