цветно

Любимият ти цвят не лъже (II част)

Кажи ми любимия си цвят, за да ти кажа какъв човек си. Можеш ли да го назовеш без да се замислиш? Ако не, затвори очи и си представи различните цветове, ще усетиш кой е най-близо до душата ти. Той говори много за моментното ти състояние.

Днес може би светът ти е жълт, а след година син. Явно нещо се е променило в живота ти и цветовите предпочитания показват това. Избери си цвят и научи повече за себе си. Любимият ти цвят не лъже!

Зелен
Убеден си, че си прав. Пазиш се от всякакви външни влияния, но самият ти често се опитваш да влияеш на околните. Не забравяй, че всеки има свой път и своя истина. Опитай се да чуваш това, което събеседникът ти иска да каже, за да го разбереш. По-малко критикувай и повече помагай. Ще се чувстваш по-добре.

В теб има сила и търпение за постигане на набелязаните цели. Често обаче изпадаш в униние при първия неуспех. Спокойното разглеждане на ситуацията, в което си много добър, ще ти помага да продължиш напред. В такива ситуации си припомни, че всеки неуспех е крачка към успеха. Очакват те върхове във всяка сфера, към която се насочиш.

Ако предпочиташ тъмно зеленият цвят ти си упорит, , много взискателен към себе си и затова често си свръх напрегнат.
Колкото по-светъл зелен цвят харесваш, толкова по-голямо е желанието ти да постигнеш успех, благодарение на външна помощ.

Личният ти живот може да бъде спокоен и щастлив, стига да не притискаш половинката си и да не настояваш, че имаш отговор на всеки въпрос.
Синьото ще ти помогне да внесеш повече хармония в отношенията си с околните. Отделяй редовно по две-три минути, в които съзерцаваш синьото небе или безкрайната синя шир на морето.

Син
Ти си актьор по душа. Обичаш овациите и за теб е важно мнението на околните. Самотата те плаши и понякога полагаш много усилия, за да се харесаш на околните или да се впишеш в групата. Това те изморява, затова не забравяй, че е невъзможно да се харесаш на всички. Да следиш обратната връзка е добре, но да се ръководиш изцяло от реакциите на околните е пагубно.

Затова почивай повече и играй по-малко – бъди себе си. Колкото по-искрен си с близките си, толкова повече топлина и разбиране ще получаваш от тях.
Вместо да се опитваш да угодиш на всички се погрижи за себе си, като дадеш свобода на вродената си любознателност. Книгите, пътуванията и новите запознанства ще ти дадат криле и сцената, от която се нуждаеш. Колкото по-интересен е животът ти, толкова по-близо си до истинското си аз.

Ако усещаш, че нещо блокира творческата ти енергия може би имаш нужда от повече слънчева светлина. Прекарвай време на открито, радвай се на слънчевите лъчи и позволи на светлината да проникне в теб. За да засилиш творческия импулс, внеси в живота си повече оранжево, а за да подкрепиш интелектуалните си сили се обърни към жълтото – плодове, интериор, облекло. Ще усетиш разликата.

Небесно син
Обичаш красотата, хармонията и радостта. Може би си се посветил на изкуството или просто му се любуваш. Умееш да внасяш красота и мир в ежедневието на околните. Затова партньорът ти в личния живот е късметлия. Успяваш да го разбереш и да отговориш на потребностите му.

Ти си чувствителен човек и това си има и лоша страна – неприятните емоции може да разклатят за дълго вътрешното ти равновесие. Не забравяй, че трудните ситуации често ни помагат да направим крачка напред. Ако искаш да се радваш на живота – направи го. Та нали и някои от най-големите произведения на изкуството са плод на емоционална криза.

Ако усещаш, че нещо блокира творческата ти енергия може би имаш нужда от повече слънчева светлина. Прекарвай време на открито, радвай се на слънчевите лъчи и позволи на светлината да проникне в теб. За да засилиш творческия импулс, внеси в живота си повече оранжево – плодове, интериор, облекло. Ще усетиш разликата.

Очаквайте представянето на любимия си цвят: виолетов, бял и розов.

Избери си цвят и научи повече за себе си. Снимка: gutefrage.net

Мисъл на деня