Пълен хороскоп за 2019. Проверете какво ви очаква според зодията

  • Сподели:
Пълен хороскоп за 2019. Проверете какво ви очаква според зодията

2019-а е годината на земното прасе, което завършва дванадесетгодишния цикъл на Източния календар. Вижте хороскопа на всички знаци от Зодиака в следващите редове. Годината на прасето ще започне точно от 5-и февруари и ще бъде много благоприятна за повечето представители на Зодиака.

Най-накрая големите каръци, които все са дърпани надолу от живота, сякаш ще сключат мир със съдбата, която ще им се усмихне. Тази години на преден план ще изплуват нови хобита, нови пътувания и много нови идеи за реализиране.

Много от нас ще спрат да мислят за утрешния ден, а ще започнат да ценят сегашния миг и да му се наслаждават.

През 2019 особено щастливи ще са знаците Рак, Скорпион и Риби. Небесният протекторат ще изпълнява всичките им желания. Сякаш самта вселена ще работи за това. Щастието ще обича силните и упорити хора през идната година.

Овен (21 март – 20 април)

Огнените момчета имат късмет, защото земната свиня определено ще им повлияе през 2019 година. През февруари, когато и започне годината на свинята, ще забравите за всички развлечение. Може би не всичко при вас ще върви гладко, но събитията през идната година се очертават да бъдат интересни и запомнящи се. Ще имате доста трудности, но ще съумеете да се справите с повечето от тях, благодарение на подкрепата на близките си приятели.

Първата половин година ще бъде повратна точка за Овена – съдбоносни срещи, запознанства с важни хора, много решения за взимане. Възможно е дори да се преместите. Всичко това обаче до юли. Момичетата, родени под знака на Овена ща са изпълнени с много сила и енергия.

През февруари – март – 2019 Овните ще преосмислят отношението си към другите, като по този начин ще променят живота си към по добро. Време е да изоставите краткосрочните романи и лекомислени връзки.

През май-юни 2019 година ще искате да започнете собствен бизнес. Не се колебайте дори и за секунда. Наредете си сметките, преди другите да се събудят и прозрат тази идея. Успехът ще е на ваша страна.

През втората половина на годината Овенът ще натрупа богат житейски опит. Ще се опита да получи всичко, но не трябва да забравя, че понякога е важно и каква цена ще се наложи да плати за това.

Телец (21 април – 20 май)

Като се има предвид, че цялата 2019 година е под егидата на земните елементи, то на Телеца се дава възможност да си вземе всичко, което си пожелае. Всички представители на този знак, ще получат предимство в професионалната сфера. Що се отнася до безделието, те дори ще бъдат мързеливи в своя полза.

През 2019-а Телецът ще има много успех не само в новите начинания, но и в миналогодишните дългосрочни проекти. Вдъхновението ще ги прегърне с нова сила. Идеите ще ги посещават ежедневно. Не всичко обаче ще успеете да реализирате, както първоначално сте го планирали. Но това е един от случаите, когато звездите знаят по-добре.

В края на пролетта и началото на лятото на 2019-а много от Телците ще станат родители. По-добре се настройте на сериозна вълна още от сега. Много от представителите на този знак ще сключат брак през тази година.

През ноември 2019 година Телецът ще спести достатъчно количество пари, за да може да си купи кола, вила или дори частен самолет без никакви проблеми. През зимата хороскопът за 2019 година обещава за Телец много дълго и интересно пътуване до друг град или страна.

Ако Телецът е самотен, то тогава той ще срещне своята половинка през 2019 година. Свинята ще помогне на тои знак да свие страхотно и уютно семейно гнездо.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Вие ще сте доста гъвкави и променливи през 2019-а, точно каквито сте и в момента. Ситуацията през идната година по никакъв начин не противоречи на вашия характер. Ще имате няколко неочаквани удара от съдбата, но ще успеете да ги преодолеете. Най-важното е, че през цялата година ще чувствате спокойствие. Просто преминете през препятствията и продължете напред.

До февруари 2019 година въздушните момчета ще бъдат донякъде в безсъзнание, защото ще имат успех в бизнеса, щастие в любовта, и дори финансов успех. Всичко това обаче ще е постигнато с много труд. Близнаците не е нужно да се притесняват за нищо през пролетта. Те ще успеят да решат проблемите от миналата година и ще започнат с нови планове за живота си.

През март – април Близнаците ги чакат нови примамливи предложения за нова работа, но и не само. Те ще почувстват желание да са творчески.

Лятото на 2019 ще е приятно и забавно. Юли ще даде на Близнаците първите плодове от техния труд, тъй че те ще могат да отпуснат повечко края и да отидат на заслужена почивка. Нищо чудно някоя уж кратка любовна афера да се окаже романсът на живота ви. Откажете се от всички екстремни спортове, рискът от нараняване е много висок.

Рак (21 юни – 22 юли)

През 2019 година Раците ще имат много важни и обещаващи срещи. В тази година всички представители на знака ще се чувстват много щастливи и безгрижни. Най-важно за вас е да сте оптимисти, тогава всичко ще върви в правилната посока.

През пролетта и лятото на 2019-а ще бъдете изпълнени с много нови идеи – творчески и нестандартни. Опитайте се да ги реализирате. За да постигнете добри резултати, най-важно е каква ще бъде вътрешната ви нагласа. Хубаво е да се вслушвате повече в интуицията си.

Няма да имате проблем с парите през годината на земната свиня. Ще имате нови сделки и повишение в работата си. Хубаво е обаче да заделите малко за черни дни и да помните, че винаги има и тежки моменти в живота, за които е добре да се помисли по от рано.

В края на септември ье се уморите от непрестанната комуникация и ще сведете кръга си от хора, с които общувате, само до най-близките. В професията ще жънете много успехи. В личния живот ще претърпите трудности, очакват ви конфликти в семейството.

Ноември – декември 2019 година ще дадат нов шанс на раците да срещнат своят духовен партньор. Съвсем възможно е през този период да чувствате нечовешко привличане към бивши гаджета и половинки. Страстта ще се поднови, а пламъците на любовта ще се разгорят с нова сила.

Не се оставяйте на негативните неща в живота ви да ви завладеят. Може да имате проблеми със стомашно-чревния тракт или да качите повечко килограми Опитайте се да се храните правилно и да правите повечко упражнения.

Лъв (23 юли – 22 август)

Парична и много успешна година за Лъвовете. През първата половина на годината ще сте в центъра на вниманието, постиженията ви ще бъдат високо ценени, оценките за труда ви все по-високи. През март ще станете любимците в отбора и лидер на група.

Разпределете добре силите си и не прекалявайте обаче. Помислете за това, от което се нуждаете и не бързайте да се опитвате да решавате проблемите на други хора. Ще сте разкъсани между работата и семейството, но трябва да се опитате да откриете баланса. Ще имате ново хоби през пролетта на 2019. Има голям шанс да направите много нови запознанства с интересни хора, чиято дейност ще ви впечатли – изкуство, езотерика и т.н. Вашето хоби ще ви спаси от тъга, която може да ви налегне през този период.

През лятото на 2019 година има огромен шанс самотните Лъвове да срещнат любовта на живота си. Чувствата ви ще са толкова силни, че може да доведат до промяна на местожителството – а именно да се преместите в друг град ли в друга държава, смяна на работата. Семейните Лъвове ще бъдат завладени от страстна вълна, която ще поддържа пламъка в отношенията им с половинката жив.

През цялата година Лъвовете ще натрупат много положителни, но и много отрицателни емоции. Важно е да си позволявате по-дълги почивки, на които да реанимирате качествено и да забравите за момент за всичко и всички.

Дева (23 август – 23 септември)

Годината ще премине сравнително лесно под влиянието на Меркурий. Просто ще се наложи да положите повече усилия, за да реализирате целите си. Девите ще са в списъка на щастливците, които ще празнуват главно успехи през 2019 година.

Като цяло 2019 наистина ще е много приятна за вас. Ще трябва да поработите върху предишните си грешки. Сега обаче е време за прибиране на реколтата, ще пожънете точно това, което сте си посели.

Лятото ще бъде непредвидимо за вас. Ще искате да прекарате времето си тихо и спокойно, но всъщност няма да е точно така. Нищо чудно да ви хрумне да се преместите в друга страна, да се омъжите, да имате бебе или да се разведете. Не се притеснявайте, дори и на вас понякога ви се случват такива неща, без предварително плануване. Звездите обаче са наредени във ваша полза. Всичко ще бъде наред.

През пролетта на 2019 отношенията ви с останалите хора ще са страхотни, няма да има никакви недоразумения. Самотните сред Девите ще имат бурен романс, може би на работното място. Най-вероятно тази връзка ще завърши с брак. Това не е шега.Астролозите обещават много интересна година за Девите в романтичен план – вълнуващи и много радостни събития.

Астролози съветват да избягвате прекалените натоварвания, за да не си докарате някои хронични болести. През ноември 2019 година ще получите много интересна бизнес оферта. Претеглете внимателно плюсовете и минусите преди да вземете решение.

Везни (24 септември – 23 октомври)

През 2019 година ще получите много интересни оферти, които ще ви потопят във вълнуващо приключение. Ще настъпят много сериозни промени в живота ви.

През февруари ще се освободите от разрушителните връзки в живота си и да установите контакт с хора, които ще ви донесат много комфорт и удовлетворение. Ще имате желание да научите нещо ново и да се занимавате с нещо, което може да ви донесе допълнителни доходи. Някои Везни може да решат да сменят работата си. Всеки, които избира вдъхновението, го очаква успех.

Важно е да имате амбициозни цели през този период и да се настроите, че ще трябва да се борите за всичко. Не рискувайте прекалено много, не се надявайте на щастливо съвпадение. Резултатът от вашата борба зависи само и единствено от усърдието ви. Бъдете много бдителни и не се откъсвайте нито за миг от реалността. Направете всичко, което според вас е необходимо за постигането на успех.

Пролетта на 2019 година ще бъде изпълнена с много ярки събития. Хубаво е обаче да намира и време за релакс. В професионален план ще се покажете като истински творци, които заслужават огромно уважение от колегите си.

През юли може да има конфликти в семейството ви заради огромна заетост. В здравословен план обаче всичко ще бъде наред – не се очакват големи проблеми. Лятото е добре да си имате някой до себе си, а през зимата се отдайте на живот.

През есента са възможни печеливши контакти, които ще са ви полезни за в бъдеще в професионален план.

Скорпион (24 октомври – 21 ноември)

Очакват ви много успехи през 2019 година.Момичетата от този знак лесно ще сбъдват мечтите си перз пролетта. С хитрост ще успеят да заобиколят капаните на съдбата. Ще постигнете успех във всички сфери на живота.

През април ще получите огромен прилив на енерия и ще сте толкова вдъхновени, че яе искате да започнете нови проекти, да вземате важни решения и да правите близките си щастливи.

През лятото на 2019 необвързаните представители на Скорпиона ще се обвържат. Тази връзка ще бъде много деликатна, в нея ще царува взаимно разбирателство, любов, уважение, хармония и в същото време ще има огромна страст. Отношенията ви с този човек ще са дълги, а нищо чудно да завършат и с брак.

Лято-есен 2019 ще е подходящо време да се отървете от негативните хора в живота ви. Това е период на вдъхновение и чудесни усещанния. Късметът ще е на ваша страна и е ви движи към целта. Просто ще вървите в правилната посока.

През зимата е важно да оставите настрана опасните удоволствия. През декември ще имате нужда от спокойствие. Като цяло годината ви ще е много забавна и изпълнена с различни и вълнуващи събития.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Това ще бъде доста интересна година за Стрелците. В началото на годината те е имат материални проблеми. Ще получат помощ от близки хора и семейството, които ще помогнат да намерите изход от тежката ситуация. В началото на пролетта ще бъдете много по-оптимистично настроени и ще се опитате да си припомните точно какви бяха поставените ви цели, за да може да ги гоните отново със свежи сили.

През август финансовото ви състояние ще се стабилизира напълно и дори ще започнете да мислите за закупуването на нов имот. Има вероятност да сключите брак тогава, ако сте били самотни преди това. През есента просто ще искате да кажете „Сбогом свобода, здравей, семейство”.

Есента на 2019 ще донесе огромно вдъхновение на Стрелците – бързайте да създавате неща, докато имате своята муза. Проектите, които ще започнете ще са много печеливши. Добре е да си записвате всички идеи, които нахлуват в главите ви, защото има много голям шанс да успеете да реализирате всички дори и на по-късен етап.

Трябва да се отбележи обаче и, че годината на прасето ще бъде изпълнена и с много опасности, неуспехи и депресия за Стрелеца. Това е много вероятно през пролетта. Сексът на първа среща няма да ви накара да се чувствате по-добре, гарантираме ви. Търсете си мъдър човек, с когото да може да изградите едни смислени отношения.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Годината на прасето ще даде на Козирозите, които обичат всичко да върви по план, много неочаквани, но и приятни изненади. В живота ви ще настъпят големи промени, свързани със смяна на работното място или местоживеенето.

През пролетта на 2019 година ще реализирате доста от своите мечти. Ще станете много по-уверени в способностите си и таланта си. Годината определено ще е положителна за вас. Ще имате много нови запознанства с хора, които по-натам може да са ваши нови бизнес партньори. Ако сте самотни, то може да имате ярка афера с интересен човек.

През лятото в личния ви живот всичко ще е както трябва. Ще укрепите отношенията с половинката си, а защо да не помислите и за сватба през есента.

През 2019 ще имате много ключови срещни, които ще променят много живота ви. Може да получите желаната позиция, предложение за брак или да забременеете. Пречките в личния и професионалния ви живот ще са минимални.

Много вероятно е да получите повишение рез есента. През октомври може да имате здравословни проблеми заради емоционално или физическо пренатоварване, но ако си почивате редовно и достатъчно, всичко ще бъде наред.

През декември ще направите реалност всичките си мечти и идеи, а даже някои неща може да надминат дори личните ви очаквания. Не забравяйте обаче, че трябва да сте упорити и да не отпускате гарда.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тази година ви чакат огромни успехи. Хороскопът за 2019 година обещава сватба и много силна връзка с вашия избраник. През март – май 2019 ще направите много нови запознанства, които ще имат ключова роля в професионален план.

Астролозите съветват да решите какви ще са вашите цели през 2019 и да се стремите към тях и реализирането им. Ще сте успешни във всичко, с което се захванете. Най-хубавото е, че постоянно ще усещате подкрепата на любимия човек. Това обаче не значи, че трябва да се отпускате. Поемете инициативата във ваши ръце, що се отнася до личния ви живот.

През лятото и есента на 2019 година ще ходите много по ресторанти и театри. Имате нужда от храна за душата и ще я откриете точно там.

През октомври ще сте много енергични и силни. Ако искате да постигнете това, което сте си поставили като цел, ще се наложи да отхвърлите всички оферти за почивка. Няма да повярвате, но веднага, щом започнете да се занимавате със собствения си проект, ще дойдат много предложения за забавление. Ще трябва обаче да ги отхвърлите и да продължите да работите. Това е основният закон на успеха. 2019 е много важен период за вас, през който наистина ще можете да преместите планини.

Риби (19 февруари – 20 март)

За Рибите 2019 година ще бъде много успешна. Годината ще е много плодотворна и радостна, а представителите на зодията напълно ще успеят да реализират своите планове.

В дома на Рибите всичко ще бъде спокойно. Най-хармоничен ще бъде летният сезон. Експертите прогнозират дълго и приятно пътуване. Семейните Риби ще се радват на живота с близките си. Може би в семеен план ще получат нещо, за което отдавна мечтаят.

През май ви чака кариерен успех. Може да заемете ръководна длъжност в компанията, в която работите. Творчески настроените Риби най-сетне могат да реализират идеите си – да направят собствена изложба, да публикуват книга, да снимат филм и т.. Работата им ще бъде високо оценена и нищо чудно да намерите хора, които да искат да ви спонсорират и за по-натам.

Прасето е миролюбиво и приветства труда. Ето защо е хубаво да се концентрирате повече на работното си място. Важно е да се съсредоточим върху самата работа. Особено през лятото. Вашата понататъчна съдба ще зависи много от това, което ще правите именно тогава.

Астролозите съветват да не забравяте, че нищо не пада от небето и резултатите зависят главно от вашите действия.

Самотните Риби в края на есента и началото на зимата ще срещнат много интересен човек, към когото ще развият силни чувства.

Източник: jenata.blitz.bg