цветно

Себеотрицателността на Евън Рейчъл Ууд

Снимка: wikipedia.org / Greg Hernandez

Студената красота на актрисата Евън Рейчъл Ууд (Evan Rachel Wood) е едно от многото неща, които я отличават от останалите популярни актриси, които гледаме на малкия и големия екран.

Наред с красотата си, актрисата носи добре взети решения относно проектите, в които участва. Никой не би изиграл по-добре най-стария host в Westworld, и номинациите и наградите, които образа й носи, са доказателството за това.

Много неща могат да бъдат прочетени за нея в жълтите вестници - от подробности за връзката й с Мерилин Менсън до теории за стойността на музикалните й проекти, от пътите, в които е била изнасилвана до потенциални причини за раздялата с бащата на сина й - Джейми Бел. Нищо от това обаче няма значение и не може да попречи на Евън да остоява себе си.

Представяме ви 8 цитата, които показват себеотрицателността на актрисата.

1. "Най-големите уроци в живота съм научила от лошите ситуации, от гневните ситуации, дори и да не съм била аз тази, която е разгневена."

2. "Цял живот съм страдала от полови ограничения, чувствайки се непринадлежаща нито на бялото, нито на черното. Вместо това съм в една сива зона, а сивата зона плаши хората, защото не може да ги дефинира."

3. "Ако ще правя нещо екстремно, искам то да има последици."

4. "Винаги се чувстам като едно от момчетата и то страшно нестрахлива."

5. "Сценарият е като скица, в която трябва да влезеш и да строиш, и оцветяваш."

6. "Веднъж някой ми каза, че приличам на Евън Рейчъл Ууд, но съм по-секси."

7. "Демоните ти никога не те напускат. Но когато ги използваш, за да създадеш нещо, това им дава смисъл."

8. "Не е нужно човек да взема себе си насериозно през цялото време."

Мисъл на деня