цветно

Сексът лекува всички болести?

Снимка: Activedia / Pixabay.com

Всички болести могат да бъдат лекувани със секс, благодарение на хармонизиращото му въздействие върху целия организъм. Такова е било убеждението в древен Китай, където сексуалното общуване е разглеждано като трансцедентален опит, не просто като физическо взаимодействие.

Традиционната китайска медицина смята, че енергията в човешкото тяло циркулира по определени линии и болестите са свързани с блокиране на тази енергия. Нарушеният енергиен баланс може да бъде възстановен чрез определени движения на тялото по време на сексуално общуване.

Ето някои насоки, които да следвате, ако желаете да опитате тези древни лечебни практики. Описани са схематично и сухо, като "упражнения", но за да имат ефект е важно да бъдат изпълнени с емоция, отдаване и удоволствие от страна на двамата партньори:

Ролята на жената

Жената не прави нищо, тя се наслаждава и провокира възстановителните способности както в своето тяло, така и в тялото на партньора си. Нейната емоционална енергия има важна роля за постигането на хармония между разума и тялото на мъжа.

По време на секс жената освобождава лечебните си резерви и укрепва Ин енергията и жизнената сила и на двамата. Според източната мъдрост, когато жената разкрие енергийните си резерви, нейният лечебен потенциал е безкраен.

Из "Тайните на изкуството любов" на Виктор Востоков, издателство "Интервю-прес".

Снимки: gr8effect / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня