цветно

Сексът лекува всички болести?

Снимка: Activedia / Pixabay.com

Всички болести могат да бъдат лекувани със секс, благодарение на хармонизиращото му въздействие върху целия организъм. Такова е било убеждението в древен Китай, където сексуалното общуване е разглеждано като трансцедентален опит, не просто като физическо взаимодействие.

Традиционната китайска медицина смята, че енергията в човешкото тяло циркулира по определени линии и болестите са свързани с блокиране на тази енергия. Нарушеният енергиен баланс може да бъде възстановен чрез определени движения на тялото по време на сексуално общуване.

Ето някои насоки, които да следвате, ако желаете да опитате тези древни лечебни практики. Описани са схематично и сухо, като "упражнения", но за да имат ефект е важно да бъдат изпълнени с емоция, отдаване и удоволствие от страна на двамата партньори:

Лечение на вътрешните органи

Жената е легнала на хълбок със свити крака. Мъжът застава отзад под прав ъгъл спрямо нея. Изпълнява 36 прониквания - 4 пъти по 9, след което спира преди да е стигнал до еякулация. Ако жената обаче е достигнала до оргазъм, лечебното въздействие върху двойката е по-силно.

Това упражнение е полезно за всички вътрешни органи. Препоръчва се практикуване 4 пъти дневно в продължение на 20 дни.

Из "Тайните на изкуството любов" на Виктор Востоков, издателство "Интервю-прес".

Снимки: gr8effect / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня