След раздялата: Джей Ло на ваканция с Бен Афлек

  • Сподели:
След раздялата: Джей Ло на ваканция с Бен Афлек

След като се раздели с годеника си Алекс Родригес, сексапилната Дженифър Лопес все по-често е засичана в компанията на бившия си приятел Бен Афлек.

Последно двамата са били забелязани да се возят заедно в колата на актьора край курорт в Монтана, близо до едно от именията на холивудския чаровник, пише People. Според публикации в изданието, двамата са били засечени и на летището в Лос Анджелис, където кацнали с частен самолет след кратката ваканция.  51-годишната Дженифър Лопес и 48-годишният Бен Афлек изживява бурна любов през 2002-ра година, като дори си бяха спечелили прякора „Бенифър“. Двамата запазиха добри отношения след раздялата си през 2004 г, а близки до звездите издават, че в момента и Дженифър и Бен са сами и се чувстват щастливи в компанията си. Не споделят публично, обаче, че прекарват голяма част от времето си заедно.

Преди два дни, навръх Деня на майката в Америка, Лопес си публикува снимка на близнаците си, плод на любовта й с Марк Антъни, а Афлек благодари на бившата си съпруга Дженифър Гарнър, че го е дарила с три прекрасни деца.