цветно

Водолеите - омайващи и предизвикателни

Снимка: pixabay.com / TPHeinz

Организирани, омайващи, предизвикателни тактици, с шарещ поглед към миналото и бъдещето, Водолеите са познати със своите гениални идеи, твърда воля и необмислените действия. Да, те носят своята парадоксалност! Не ги критикувай, а им помагай в преследването на целите им.

Силно независими, жизнени и оригинални, Водолеите изпъкват със своята прогресивност и човечност. Едно от безспорните им качества е да внушават доверие на хората и да накарат другите да видят действителността по различен начин. Те са общителни личности и за тях приятелството заема неизменна част от живота.

Поради свободолюбивата им душа обаче за тях бракът е, в известен смисъл, ограничение. Затова избраният от тях човек трябва да бъде техен приятел преди всичко и добър любовник.

Водолеите се славят с мъдростта си и състрадателността, стремят се към живот в един по-хуманен свят, изпълнен с възможности. Именно поради това участието им в благородни каузи им носи удовлетворение. Обичат да изказват своето мнение, да споделят и да дискутират, изпъкват в изкуствата и науката, водени от своята непокорност и непридвидимост и не на последно място - внасянето на нови идеи в света.

Водолеят изобретател се отличава със своята ексцентричност и понякога невъздържаност, затова усамотението и размисълът преди действие не биха подвели дейния представител на въздуха. Водолеите експериментират и предизвикват революции, често водени от либералния им дух, а резултатите от постиженията им са изненадващо ефективни. Познати със своята упоритост и енергичност, всяко тяхно действие е обрисувано от оригиналността им, придружена с блестящо представяне.

Девизът на представителите на зодия Водолей е "Аз знам!". Водолеите използват умствената стимулация, имат отговори на всички ситуации и знаят как да реаргират. Имат интерес към много неща и са отворени към новостите. Благодарение на способностите, които притежават, Водолеите анализират и извличат полезни знания. Наричани още новаторите на зодиака, те умеят да се съсредоточават и изпъкват с гъвкав ум.

Сред известните представители на зодията са Моцарт, Абрахам Линкълн, Роби Уилямс, Томас Едисон, Франклин Рузвелт, Франсис Бейкън, Чарлс Дарвин, Дженифър Анистън, Кристиано Роналдо, Джон Траволта, както и нашите звезди Татяна Лолова и Стоянка Мутафова, Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

Мисъл на деня