дизайн

Настанете се удобно с Artifort

Настанете се удобно и се насладете на дизайна с марка Artifort - среща между изкуство и удобство. Форми, цветовете и прецизен подбор на материали пленяват почитателите на добрия дизайн.

Холандският производител предлага мебели, които могат да устоят на времето и като визия, и като изработка. Обещава на клиентите си "обзавеждане за цял живот". Доказателство за това са моделите, които десетилетия остават сред емблематичните примери в мебелния дизайн.

Марката се появява преди 90 години, но началото на мебелната фабрика е поставено в края на 19 век. Тайната на успеха е в интереса към нови материали и разбира се в привличането на талантливи дизайнери - Пиер Полен (Pierre Paulin), Джефри Д. Харкорт (Geoffrey D. Harcourt), Патрик Норге (Patrick Norguet), Рене Холтен (René Holten), Жерар Воленброк (Gerard Vollenbrock), Ко Лянг (Kho Liang Ie), Бен ван Беркел (Ben van Berkel), Майкъл ван дер Клей (Michiel van der Kley), Джаспър Морисън (Jasper Morrison), Джако Бергони (Jacco Bergonje), Ричард Хътън (Richard Hutten) и др.

Неслучайно мебелите на Artifort намират място в колекциите на Музея на модерното изкуство в Ню Йорк и Националният център за изкуство и култура "Жорж Помпиду" в Париж.

Снимки: Artifort

Мисъл на деня