изкуство

Стела Петрова по пътя на музиката...

Първият сезон на музикалното реалити X Factor роди поредната порция любимци на публиката. Пред тях предстои дълъг път, докато намерят своя стил и направят своите авторски парчета.

Момичето, което трогна всички още с появата си на кастингите на формата – Стела Петрова, направи първата си обиколка на страната. През месеците от април до юни тя премина през Варна, Сливен, София, Благоевград, Пловдив, Бургас и Свищов. Седмица след най-българския празник – 24 май, най-притеснителната участничка в X Factor направи една междинна спирка в София. Тогава тя се качи на една сцена заедно с момчетата от “Остава”, талантливият Jeremy и други млади таланти.

Въпреки че първата обиколка на Стела премина успешно, под аплодисментите и щастливите усмивки на стотици фенове, тя продължава да е все така притеснителна. Момичето от Стара Загора не смее да мечтае за свои песни, въпреки че вече има няколко предложения от музиканти, които искат да правят музика за нея.

В момента Стела не спира да общува с почитателите си. Само преди няколко дни Стела посети отново Пловдив и Благоевград, където феновете пяха отново с нея и размениха усмивки.

Младата певица признава, че има много неща, за които се чувства несигурна, но в едно е категорична: “Искам да се занимавам с музика. Не искам да спирам”, с ръка на сърцето казва тя. Тя иска да се научи да свири на бас китара и барабани, мечтае и да продължи да развива художествения си талант. Ние единствено можем да й стискаме палци съдбата да й се усмихне, китарата все така добре да я слуша и никога да не се отказва от мечтите си.

Представям ви снимки от последната фотосесия на Стела, в която тя показа колко разнолика може да бъде. Enjoy :)

Снимки: Александра Вали

Мисъл на деня