33+ Азбука от житейски истории

  • Сподели:
33+ Азбука от житейски истории

Това не е обикновена книга. Това е едновременно книга и тетрадка. В нея са събрани 33 искрени истории и 99 въпроса за самоанализ, които ще ти помогнат по-добре да разбереш себе си, да усетиш какво е щастие и да заобичаш живота.

 

Пред теб е мозайка от житейски истории: весели, добри, еротични, шокиращи, трогателни, странни, завладяващи. Истории за щастието, любовта, парите, отношенията, призванието, силата, секса. За да помислиш, да се посмееш, да поплачеш или даже да се ядосаш. Лариса Парфентиева описва света във всичките му проявления – от А до Я.

 

Внимание! Представата ти за света може силно да се разклати, което ще доведе до необратими промени. Когато започнеш да отговаряш на въпросите на автора, рискуваш да се разделиш с предишното си „аз“. Както обаче се казва в една от историите, „ако влезеш в игра – трябва да си готов да играеш до края“.

 

 

За автора

Лариса Парфентиева е експерт в областта на личностното развитие и реализация, оратор, мотиватор, писател. Участвала е в TEDx в град Казан, провежда мастър класове и персонални консултации.

 

33+

Азбука от житейски истории

от Лариса Парфентиева

Превод: Ангелина Александрова

Редакция: Силвия Недкова

Дизайн на корицата: AMGPublishing