Моника Василева - Дневник на жената творец

  • Сподели:
Моника Василева - Дневник на жената творец

Вие сте творци на живота си! И всичко е във ваши ръце.

Животът е съзидание. И точно както един творец се посвещава с любов и вдъхновение на творчеството си, така и всеки човек творец трябва да се посвети на съзиданието на своя живот. Не да го живее като в просъница, да го пропилява, да го приема за даденост, а да твори пламенно всеки един от миговете му – чудеса.

Тази книга има потенциала да ви събуди за най-различни приказни истории, които носите в себе си. Освобождаване от всяка зависимост, рисуване на ярко щастие, среща с тъмната нощ на душата, укрепване на връзките с любимите хора, свързване с божествената ви същност – това са само някои от творческите задачи, които Моника Василева ви кани да изпълните.

Седемте изкуства са начин за онагледяване на онези качества и принципи, които всеки човек, тръгнал по пътя към себе си, е добре да познава. Пристъпвайки към мечтите с плам и вяра, вие сте способни да съградите един вдъхновен нов свят.

 

За автора

Моника Василева работи и живее във Варна. Автор е на „Дневник на жената творец“, „Подари си желаното тяло“, „Дневник на необикновената жена“, „Когато Ина срещна Ян“, „Изгревът“, както и на „Планер на необикновената жена“. Освен че пише книги и статии, Моника работи като терапевт тяло, консултант по здравословно хранене, води лекции и е приела за своя мисия чрез творчеството си да помага на колкото може повече хора да случат най-красивите изгреви, които носят вътре в себе си.