Силвия Дей: "Пеперуда в леда"

  • Сподели:
Силвия Дей: "Пеперуда в леда"

"Пеперуда в леда" от издателство "Софтпрес" 

След световния успех на поредицата "Кросфайър", продадена в десетки милиони копия в целия свят, "Пеперуда в леда" запознава читателите с новите герои на Силвия Дей – доктор Тийгън Рансъм и Гарет Фрост.

Книгата разказва за тяхното страстно пътуване към опрощението и надеждата, за намирането на спасение и нова посока един в друг. Една история за това колко крехка и уязвима може да е човешката душа и колко красота носи в себе си, когато я пуснеш на свобода. Като полет на пеперуда.

Романът е издаден на английски език от Montlake Romance, импринт на Amazon Publishing през 2019 г. и се превърна в бестселър на Wall Street Journal, USA Today, Washington Post и Amazon Charts.

За автора

Силвия Дей е автор #1 на New York Times, USA Today, Sunday Times, Der Spiegel, както и #1 световен автор на бестселъри с над двайсет наградени романа, излезли в над четиресет държави по света. Тя е #1 автор на бестселъри в двайсет и осем държави, а книгите й са отпечатани в тираж от десетки милиони.

Силвия Дей: "Пеперуда в леда"

"Изключително се гордея с "Пеперуда в леда". Всички ние сме изпадали в ситуация, в която животът ни поема по път, който не сме очаквали, за който не сме били подготвени или дори не сме искали.

Тази история е преди всичко история за новото начало. Надявам се читателите да са толкова вдъхновени от любовта на Тийгън и Гарет, колкото съм самата аз.

Силвия Дей: "Пеперуда в леда"

Тийгън Рансъм: Преди време не бих могла да си представя себе си тук. Но днес се чувствам добре. Живея на място, което обичам, в дом, който реновирах сама, прекарвам време с нови приятели, които обожавам, имам работа, която ме удовлетворява. Помирявам се с миналото и поставям основи за бъдещето.

До мига, в който Гарет се нанася в съседната къща. Той е решителен и дързък, бушуваща природна стихия, която смущава грижливо подредения ми живот. Познавам призраците, които го преследват, терзанията, които го измъчват. Да общувам с Гарет под каквато и да било форма би било рисковано, но наранен е още по-опасен.
 
Боя се, че съм твърде уязвима за бурята, която вилнее в него, твърде крехка, за да издържа на болката, която го терзае. Но той е прекалено непоколебим... и прекалено изкусителен.
 
А понякога надеждата се рее дори над най-ледената пустош.