Стойчо Керев - Измамна реалност

  • Сподели:
Стойчо Керев - Измамна реалност

Всеки има своята истина...

Тази книга е за хората, които са готови да приемат познанието като начин на живот. Да не спират да се образоват и да бъдат любознателни изследователи на своето време. Години наред ние живеем в една реалност, която заплашва да се превърне в наш дом. Но тя не е истинска. Тази реалност е създавана да направи живота подвластен на понятия, лишени от морал, ценности и стабилни основи.

Промяната се случва толкова бързо, че сетивата не успяват да я регистрират. Сякаш някакъв странен ефект е обгърнал умовете и променя представата за света. Какво, по дяволите, става с този свят?

Стойчо Иванов Керев и журналист, продуцент и медиен експерт. Автор, лектор и комуникатор на методики за поведение и анализ. Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за наука, мистика и конспиративни теории – „Новото познание“, продължение на авторския му проект „Въпрос на гледна точка“. Негово дело е и последното телевизионно интервю на Тодор Живков, излъчено в програмата „Всяка неделя“.

Автор на статии и редица публикации в електронни и печатни издания. От 1993 г. е член на СБЖ. Работата му в областта на документалното кино включва и успешните проекти „Конспирация 2017“ и „Измамна реалност“.

Може да купиш от тук: ChapterOne.bg