Юрт & Русенфелт - Това, което посееш

  • Сподели:
Юрт & Русенфелт - Това, което посееш

Три убийства в рамките на броени дни разтърсват жителите на Карлсхамн. Ваня Литнер и колегите ѝ трябва да заловят снайпериста преди да покоси следващата си мишена. Но липсват улики, свидетели и ясна връзка между жертвите.

Себастиан Бергман вече води по-спокоен живот. Но следващият му клиент преобръща всичко като го връща към болезнените спомени от цунамито през 2004-та, когато Бергман е загубил семейството си.

Той никога не е спирал да убива след онзи случай в Упсала. Но сега, когато му предстои да стане баща, взима решение. Няма да убива повече. Ала от миналото не може да се избяга толкова лесно.

"Това, което посееш" е седми роман с участието на психолога Себастиан Бергман. Динамична, богата на плътни колоритни образи и със силни социални послания, поредицата на Юрт и Русенфелт разчупва клишетата в жанра и постига внушителен международен успех. А главният герой – един от най-оригиналните образи в скандинавската литература, бързо се превърна в любимец на читателите по света. Юрт и Русенфелт са сценаристи на минисериала "Себастиан Бергман", както и на популярния сериал "Мостът".