мода

Историята на Furla

В продължение на десетилетия, Furla създават великолепни чанти, обувки и аксесоари с подчертано високо качество. Комбинирайки италианското майсторство и стил, Furla последователно изработват колекции, които обединяват съвременния дизайн с вечната елегантност.

През 1927 г. в изискания и стилен италиански град Болоня младите Алдо и Маргарита Фурналето създават своята семейна фирма Furla. Това, което те изграждат, е един шедьовър на италианското изскуство. Тяхната първоначална цел е изработката на всякакви аксесоари от естествена кожа. Създадена по време на следвоенния период, тази търговска стратегия се счита за изключително приключение. Въпреки това, усилията си заслужават, защото Furla се превръща в най-известната компания за кожени изделия.

Първата колекция от чанти Furla се появява през 1970 г. и демонстрира изтънчен италиански дизайн, съчетан с нови производствени техники. Първите чанти са дръзко съчетание от различни материали - кожа, найлон и гума. Въпреки че се счита за революционна за времето си, това е техниката, която сега се смята за синоним на съвременния дизайн на чанти.

С течение на годините, Furla инвестират в научни изследвания и нови производствени технологии, за да се гарантира, че колекциите постоянно ще се развиват, но ще запазят характерния си минималистичен и сдържан стил.

В момента, под ръководството на трето поколение Фурналето, Furla продължава да гарантира най-високо качество на всеки свой продукт. Използвайки само най-добрите кожи, всеки елемент в колекциите на марката демонстрира съвършенство.

Към днешна дата, чанти и аксесоари Furla може да намерите в 64 страни и в над 290 магазина, разположени на най-престижните булеварди и търговски центрове по целия свят.

Furla е синоним на качество, което е предпоставка да е една от най-влиятелните марки на световния пазар за кожени изделия.

Снимки: http://www.furla.com

Cъбития

Мисъл на деня