Събития

Изложба "Приказен свят" на Михаил Лалов

юни
От
18
юли
До
07
МЯСТО
Галерия "Папийон", Варна
НАЧАЛЕН ЧАС
19:19

Вижте приказния свят на Михаил Лалов

Приказка, претворена в живописни платна, ще ви разкажем от 18 юни до 7 юли 2020 година в пространството на Арт галерия Le Papillon. Авторът на този свят от мечти и магия е маестро Михаил Лалов.

Неговите картини разказват различни истории за любов и са обединени в най-новата експозиция на художника "Приказен свят", специално създадена за варненската публика.

Акцентът е върху любимата му тема за женското начало и жената като муза, но са включени и няколко пейзажа и абстрактни решения, създаващи динамика като кадри от филм. Женските образи са изобразени по много различни начини, загатващи за многоликата женска природа.

В изложбата преобладават картини в големи формати, където Лалов прекрасно разгръща свободния си дух и убедително улавя вниманието с богатите си на фигури и елементи платна. Творбите му са изпълнени в меки, пастелни тонове, с присъщата за автора загадъчност и сложни композиционни плетеници от женски тела и тайни, недоразказани истории.

Сюжетите на творбите на Лалов са многопластови, често формите са просто очертания, но винаги живописния начин на полагане на цветовете разкрива страстта на художника и вплита съзнанието на зрителя в приказки.

Заповядайте на вернисаж на изложбата на 18.06.2020 /четвъртък/ в изложбения салон на арт галерия Le Papillon от 16.16 до 19.19 ч, където в присъствието на автора и неговите музи ще се потопим в "Приказен свят" със загатнати от автора истории, които всеки може да довърши със собственото си въображение.

Изложбата "Приказен свят" може да бъде видяна от 18-ти юни до 7-ми юли 2020 г. в изложбения салон на галерия "Папийон" на ул. Драгоман №12, Варна /до Куклен театър/, на сайта на галерията artpapilllon.com и на фейсбук страницата Le Papillon Art Gallery.

Виж още:
октомври
24

Дейвид Гарет с концерт през октомври 2021

София
След невероятния успех в 14 държави, от родната Германия до държави като Италия, Полша, Турция и...
ноември
05

Бляскав оперен гала спектакъл със солистите на Болшой театър

НДК, София
Бляскавият оперен гала спектакъл със звездните солисти на Болшой театър с нова дата - 5 ноември...
Cъбития

Мисъл на деня