За банските, малките гърди и дезодорантите против изпотяване

  • Сподели:
За банските, малките гърди и дезодорантите против изпотяване

Ще си купувам бански. Има покварно кичозни, противни, правени от безгрешни тайландски ръце бански, цял бански, бански с чашки и бански за големи цици. За мен няма нищо!

Дъно, заобиколено от яма, погълнато от ров, до него пропаст и аз... С малките цици! С подплънки не искам... кога ще изсъхне това нещо. И с презрамки не желая... или поне да се свалят.

Обръщам се към продавачката: Виж... Аз от тук с нещо трябва да си тръгна, каквото и да е, от тук с празни ръце не мърдам, разбираш ли? Сега да дойде ислямски терорист с оръжия за масово изтребление и поразяване, първо ще ме изчака да си купя бански и после да прави каквото ще!

- Амиии видяхте ли ги тези? - прати ме при детските бански.

Викам си на акъла, гледай сега какво нещо... какво същество трябва да си, да ме виждаш, че съм изнервена, с малки цици и бръчки, и да ме пратиш, да разглеждам детските бански?

В този момент се чувстваш като онези жени, които ги снимат в рекламите за сапуни. Аз и големите цици не сме в една лига. Ние дори не играем един спорт. Големите цици играят баскетбол в NBA. Аз продавам хотдог с лютеница близо до игрището. Не става просто.

Има красиви, яки мацки, на които телата им са подредени, нищо не им стърчи от лъскавата, изящна коса и всяко тяхно движение е великолепно. Имат си и цици. Обаче има и такива като мен. Нищо в косата ми не е изрядно. Зализвам я в бързината, като теляк в турска баня, телесата ми се движат като в лава лампа, местят се, без да си намират дом. Малки са ми циците.

Красивите жени не боледуват, не пърдят и не се изпотяват, това всеки нормален човек го знае! А аз в аптеката питам: Мога ли да пия алкохол с антибиотика? 

Представете си да заговорите продавачката: Извинете... (питате плахо и неуверено) дали имате от тази рокля, но М или L? Продавачката отривисто идва на пръсти, приближава се до ухото ви и прошепва: Шшшттт! Намалете си тона! Съобразявайте се! Плашите клиентите ни с размер S!

И после ви отвежда в някакво поле, пълно с крави, голямо разнообразие от дрехи L, XL и много дезодоранти против изпотяване.