цветно

3-минутна интензивна тренировка, която заменя 30 минути във фитнеса

Снимки: stanimirmihov.com

Здравейте.

В това видео ще ви покажа изключително интересна и кратка, но много ефективна интензивна тренировка, която буквално отнема 3 минути.

Тренировката е чудесна за изгаряне на мазнини и оформяне на релефно тяло.

В пъти по-ефективна и натоварваща е от дългата кардио тренировка на пътека във фитнес зала.

Упражненията в тренировката са 3.

Изпълняват се 3 пъти, без почивка между тях, като всяко е с времетраене от по 20 секунди.

Както ще видите, темпото на изпълнение е бързо, но ако не можете да поддържате такава скорост, регулирайте спрямо вашето фитнес ниво.

Най-важното условие, за да е ефективна тренировката е да не почивате между упражненията, докато не изпълните и трите кръга.

Видео с тренировката:

Ефектът от упражненията ще видите след самата тренировка.

Вижте как изглежда, изпробвайте я и задължително коментирайте как сте се справили.

След тренировката ще ви споделя и най-подходящото време в което да я изпълните, както и важен съвет с който да изгорите още повече мазнини, така че прочетете докрай.

Допълнителен съвет за изгаряне на мазнини #1

За да видите още по-бързи резултати в изгарянето на мазнини и понижаването на тегло, изпълнявайте упражненията сутрин на гладно – преди да сте консумирали храни и напитки.

Допълнителен съвет за изгаряне на мазнини #2

Единственото, което може да приемете преди тренировката, за да подсигурите защита на мускулите си и допълнителен тонус е вода и хранителни добавки, които не съдържат калории.

За запазване на мускулна маса: Аминокиселини
За допълнително изгаряне на мазнини: Фет бърнър

Допълнителен съвет за изгаряне на мазнини #3

Може да постигнете допълнително изгаряне на мазнини, ако след тази интензивна тренировка, изпълнена на гладно, отложите приема на въглехидрати с още 2-3 часа.

Пример за подходящо хранене: Омлет от 3-5 белтъка и 1 жълтък със зеленчуци, овкусени със зехтин (протеин и мазнини, без въглехидрати) или обезмаслена извара със зелена салата и авокадо (белтъчини и мазнини, без въглехидрати).

Не бих препоръчал този съвет, ако често чувствате отпадналост или замайване, което донякъде е нормално, ако не сте свикнали с такъв тип тренировки или хранене.

Имайте предвид, че организмът бързо се адаптира към подобни ситуации – обикновено му е нужна само една седмица.

Този ефект се дължи на понижената кръвна захар от това, че не сте консумирали храна няколко часа (по време на сън), от тренировката на гладно, както и от отлагането на приема на въглехидрати след упражненията.

Това са 3 важни предпоставки, които изпълнени заедно ще гарантират изгаряне на мазнини дори при хора, които са изпробвали всичко, но не са постигнали резултат досега.

Допълнителен съвет за изгаряне на мазнини #4

Повторете предложения кръг между 2 и 5 пъти – според вашите лични възможности.

Заключение

Споделете в коментарите дали тренировката и допълнителните съвети за изчистване от мазнини са ви харесали, както и ваши предложения за упражнения, тренировки и методи за изгаряне на мазнини.

Също така ще оценя високо ако споделите видеото с приятели или във фейсбук, това помага изключително много да правя повече подобни материали.

За всякакви въпроси, предложения или критики, използвайте коментарите, където ще отговоря на всяко съобщение или въпрос.

Сега е ваш ред да изпробвате тренировката! :)

За повече подобни материали посетете stanimirmihov.com.

Мисъл на деня