цветно

Детето зодия Близнаци или асцендент Близнаци

Снимка: petig / Pixabay.com

Децата със слънчев знак Близнаци празнуват своя рожден ден между 21 май и 20 юни – това е пролетният подвижен период, в който смяната на времето и сезоните подчертава много добре основните характеристики на тази зодия.

Това се будни, усмихнати, добронамерени и любознателни деца. Вижте повече за тях в галерията:

Възпитателни методи – как да подсилваме тяхната уникална енергия и дарби:

Може да бъдете спокойни и горди родители по отношение на тяхното образование и начетеност. Бързото проговаряне често върви и с ранно умение за четене. Близнаците четат по-бързо от връстниците си и четат по много.

Често ще ги видите как четат книги, които нямат нищо общо с домашните им или изучавания в училище материал. Но това е така, защото имат нужда от нови допълнителни знания, разширяващи темите, които те вече са чули и запомнили още в час.

Тези умения да се изразяват много добре писмено и говоримо ще им помагат за постигането на добър успех и за изяви в извънучилищни занимания.

Децата от тази зодия често притежават голяма сръчност или умения да свирят на някакъв инструмент. Добре е да ги наблюдавате дали имат интерес и да ги поощрявате да развиват проявените вече таланти.

Като цяло най-добрият подход към тях е да им давате свобода на движение и изява, да подхранвате глада им към нови знания чрез разнообразие и да приемете, че ще се опитват да ви обяснят логиката на всичко.

Снимка: timkraaijvanger / Pixabay.com

Източник: Първите 7

Астролог: Деси Микулашева
e-mail: desimikulasheva@abv.bg

Информацията в статиите има насочващ характер и се базира на общите посоки за тълкуване. Всеки хороскоп е уникален сам по себе си, има своите особености и индивидуални различия.

Cъбития

Мисъл на деня