цветно

Детето зодия Близнаци или асцендент Близнаци

Снимка: petig / Pixabay.com

Децата със слънчев знак Близнаци празнуват своя рожден ден между 21 май и 20 юни – това е пролетният подвижен период, в който смяната на времето и сезоните подчертава много добре основните характеристики на тази зодия.

Това се будни, усмихнати, добронамерени и любознателни деца. Вижте повече за тях в галерията:

Други особености на темперамента на зодия Близнаци:

Често ще забележете, че преувеличението и фантазирането са неизменна част от техния богат вътрешен свят. Изопачаването на фактите е с несъзнателната цел разказът им да бъде увлекателен.

Фантазията им може да работи на пълни обороти постоянно, въпреки че Близнаците същевременно са и много разумни, обичат да свързват съвсем рационално елементите в случките и търсят винаги логичните обяснения на нещата.

Основните им качества като интелигентност и подчертано умение да общуват могат да имат и своя сянка – това са честа смяна на настроенията и мненията, крайна приказливост и дори прекалена рационалност, с цел избягване на собствените им чувства или емоциите на другите.

Снимка: AdinaVoicu / Pixabay.com

Източник: Първите 7

Астролог: Деси Микулашева
e-mail: desimikulasheva@abv.bg

Информацията в статиите има насочващ характер и се базира на общите посоки за тълкуване. Всеки хороскоп е уникален сам по себе си, има своите особености и индивидуални различия.

Cъбития

Мисъл на деня