цветно

Детето зодия Близнаци или асцендент Близнаци

Снимка: petig / Pixabay.com

Децата със слънчев знак Близнаци празнуват своя рожден ден между 21 май и 20 юни – това е пролетният подвижен период, в който смяната на времето и сезоните подчертава много добре основните характеристики на тази зодия.

Това се будни, усмихнати, добронамерени и любознателни деца. Вижте повече за тях в галерията:

Асцендент Близнаци

Асцендент Близнаци прави всяко дете изключително умно и лесно социализиращо се същество, независимо от зодията му. Активността на природата на Близнаци им дава постоянен импулс да се срещат с нови хора, да бъдат на нови места и да попадат в непознати ситуации.

Говорят много, а четенето на книги или списания често е любимо тяхно занимание. Външният вид на този асцендент придава детска невинност, а на по-късен етап в живота и необичайна младоликост.

Това са много забавни хора, очарователни за околните, желани в компания, лесно взимат думата и успяват да удържат интереса на всички. Имат дълбоко вродено желание за свобода и лично пространство,

Близнаците са символ не просто на двойственост, а на многообразието на света. Те ни учат как да бъдем ментално свободни, да не се страхуваме от новото знание, да приемем леко неочакваните промени, да бъдем гъвкави и да споделяме. Защото владеенето на словото и общуването са мостът, по който вървим един към друг.

Снимка: Pezibear / Pixabay.com

Източник: Първите 7

Астролог: Деси Микулашева
e-mail: desimikulasheva@abv.bg

Информацията в статиите има насочващ характер и се базира на общите посоки за тълкуване. Всеки хороскоп е уникален сам по себе си, има своите особености и индивидуални различия.

Cъбития

Мисъл на деня