цветно

Магията на Индонезия – острови Kомодо и Флорес

Снимка: Диана Маринова

Това, което искам да ви кажа ще е между редовете

Когато човек иска да пише разказ, обикновено е вдъхновен. Моят разказ за Индонезия е първият, който пиша със свито сърце – предвид международната обстановка с вируса.

Но нека ви разкажа какво се случва по света, как хората реагират, какво пропускаме в страха си, да ви разкажа, че има смисъл да се мобилизират силите на всеки един от нас – духовни, ментални, физически, за да минем през това изпитание, за да върнем отново баланса, който е разклатен от натрупаното напрежение, да сме устремени към едно цветно и красиво утре, което ни очаква! 

Потопете се в магията на Индонезия с пътеписа за островите Kомодо и Флорес:

Проливният дъжд приех като едночасова изненада по индонезийски и преход от адреналино-емоциалната част на приключението "Индонезия" към романтично-духовната – Бали! Но преди това искам да ви разкажа за една от ония, неслучайните срещи.

Хапваме си в ресторанта в Маумере и с лека тревожност обсъждаме ситуацията с вируса. Към масата ни се доближи един достолепен мъж и ни заговори на английски – тривиални въпроси при такива международни срещи. Спомена, че има интересна история.


Снимки: Диана Маринова

Cъбития

Мисъл на деня