цветно

Тя е перфектната жена за вас, ако притежава тези качества

Снимкa: StockSnap / Pixabay.com

Последни проучвания показват, че в дългосрочните връзки хората често достигат до момент, в който да се питат: "Това ли е човекът за мен? Дали изборът ми е правилен?".

Това е в реда на нещата, тъй като през годините мъжете и жените преминават през различни етапи на своите взаимоотношение. След редица проучвания, експертите успяват да откроят 14 признака, които показват, че сте избрали точната жена за вас.

Ето кои са те:

3. Тя е по-умна от вас

Когато търсите партньор за цял живот, уверете се че тя е умна. В идеалния случай тя трябва да е по-умна от вас. И науката е съгласна с това.

Лорънс Уоли, професор от Университета в Абърдийн отдавна изследва деменцията и открива, че умната жена може да ви защити от деменция по-късно в живота.

Съветът му: "Нещо, което никой не казва на малките момчета е, че ако искат да живеят по-дълъг живот, то трябва да се оженят за интелигентна жена. Няма по-добър буфер от интелигентността."

Идеята е, че интелигентният партньор никога не спира да ви предизвиква интелектуално, което ви помага да запазите умствените си способности завинаги.

 

Източник: https://www.independent.co.uk 

Снимки: StockSnap / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня