цветно

Тя е перфектната жена за вас, ако притежава тези качества

Снимкa: StockSnap / Pixabay.com

Последни проучвания показват, че в дългосрочните връзки хората често достигат до момент, в който да се питат: "Това ли е човекът за мен? Дали изборът ми е правилен?".

Това е в реда на нещата, тъй като през годините мъжете и жените преминават през различни етапи на своите взаимоотношение. След редица проучвания, експертите успяват да откроят 14 признака, които показват, че сте избрали точната жена за вас.

Ето кои са те:

4. Умее да прави компромиси

Животът не винаги е цветя и рози и в даден момент връзката с партньора ви няма да е лесна. Това е напълно нормално и дори неизбежно. Но връзката може да работи само, ако и двамата партньори са готови да направят компромиси.

Психолозите на UCLA изследват 172 съпружески двойки в продължение на 11 години и стигнат до извод: "Лесно е да бъдеш ангажиран с отношенията си, когато се развиват добре", казва Томас Бредбъри, един от авторите на изследването.

"Когато отношенията се променят, обаче, трябва да казвате: Аз съм ангажиран с тази връзка, но не тя не се разива много добре. Тогава трябва да имам решителност, да направя някои жертви и да предприема стъпки, за да продължи връзкта напред. "

 

Източник: https://www.independent.co.uk 

Снимки: StockSnap / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня