цветно

Тя е перфектната жена за вас, ако притежава тези качества

Снимкa: StockSnap / Pixabay.com

Последни проучвания показват, че в дългосрочните връзки хората често достигат до момент, в който да се питат: "Това ли е човекът за мен? Дали изборът ми е правилен?".

Това е в реда на нещата, тъй като през годините мъжете и жените преминават през различни етапи на своите взаимоотношение. След редица проучвания, експертите успяват да откроят 14 признака, които показват, че сте избрали точната жена за вас.

Ето кои са те:

7. Тя подкрепя вашите цели и преследва своите

Дълго време учените се опитваха да докажат, че мъжете предпочитат да се женят за слаби жени. В своята книга "Защо умните мъже се женят за умни жени" Кристин В. Уилън старателно развенчава този мит и доказва със статистика, че успешните, добре образовани и високо печелещи жени не се женят по-рядко от другите.

И помнете предимствата: Силната жена до вас ще ви мотивира и няма да е зависима. Не е нужно да се тревожите за нея и тя няма да се нуждае от вашето постоянно доказване.

Слабият човек често е склонен да забравя собствените си цели. Тези хора не просто дават приоритет на целите на своите партньори, но и са склонни да ги окоптират напълно.

Това показа проучване на университета в Британска Колумбия. Имате нужда от здравословна комбинация от лични цели и цели, които преследвате заедно.

 

Източник: https://www.independent.co.uk 

Снимки: StockSnap / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня