цветно

Тя е перфектната жена за вас, ако притежава тези качества

Снимкa: StockSnap / Pixabay.com

Последни проучвания показват, че в дългосрочните връзки хората често достигат до момент, в който да се питат: "Това ли е човекът за мен? Дали изборът ми е правилен?".

Това е в реда на нещата, тъй като през годините мъжете и жените преминават през различни етапи на своите взаимоотношение. След редица проучвания, експертите успяват да откроят 14 признака, които показват, че сте избрали точната жена за вас.

Ето кои са те:

8. Поддържа добри отношения с родителите си

Ако искате да знаете какъв ще бъде вашият партньор след 30 години, погледнете родителите му. Ако искате да знаете как ще се отнася към вас след 30 години, погледнете как се отнася към родителите си сега.

Изследователи от университета в Алберта разпитват 2970 души от всички възрасти и установяват ясна връзка между моделите на родителите през тийнейджърските години на изследваните лица и любовния им живот по-късно.

Но това не означава, че връзката й с родителите винаги трябва да бъде перфектна. "Разбирането на приноса ви към отношенията с вашите родители би било важно за разпознаването на всяка тенденция за повторение на поведение - положително или отрицателно - в интимни отношения", пише авторът Мат Джонсън.

Единственият начин да научите как да се справите по-добре в отношенията си е да сте наясно с това поведение.

 

Източник: https://www.independent.co.uk 

Снимки: StockSnap / Pixabay.com

Cъбития

Мисъл на деня