Представиха единадесетото поколение на Honda Civic 2022

  • Сподели:
Представиха единадесетото поколение на Honda Civic 2022

Honda публикува първите снимки на новото единадесето поколение на водещия си модел в класа „компактен хечбек“ - Civic с пет врати.
Civic остава ключов за Honda модел на европейския пазар. Последната му генерация е плод на почти 50-годишна успешна история и осигурява практичност, комфорт и атрактивен дизайн, качества, с които той винаги се е славил.
Напълно новият Civic ще бъде предлаган изключително и само като хибрид. Така автомобилът става поредният модел на марката, който ще бъде задвижван от високотехнологичната система e:HEV (hybrid electric vehicle) и ще изпълни целта на Honda всички нейни водещи европейски модел да бъдат с електрическо задвижване до края на 2022 г.

Наложена вече в наскоро излезлите на пазара Jazz, Jazz Crosstar, 2020 CR-V, както и в наскоро представеното ново поколение на HR-V, чиито продажби все още не са започнали, и спечелилата позитивна оценка хибридна система ще предложи на собствениците на бъдещия нов Civic перфектния микс от забавно шофиране и икономичност.

От началото на производството на Civic през 1972 г. до днес моделът е доставен до 27 млн. купувачи от 170 страни от цял свят. Новото поколение с хибридна система e:HEV пристига в Европа от есента на 2022 г., за да продължи тази успешна почти половинвековна история.

 

За Honda

Honda е най-големият производител на двигатели с вътрешно горене и генератори с широко портфолио в сферата на мотоциклетите, автомобилите, ATV машините, плавателните съдове, бизнес самолетите и градинската техника. Благодарение на това марката е световен лидер в мобилността по суша, въздух и вода.