дизайн

Топ тенденции в интериорния дизайн на кухнята за 2019

Интериорният дизайн на кухнята е изключително важен, защото именно тази стая е в центъра на вашия дом. Това е мястото, където приготвяме нашата храна и прекарването на няколко часа наред в тази стая със сигурност не е необичайно.

Мисълта за ремонта на кухнята обикновено доста вълнува собствениците на жилища, особено ако тя не е ремонтирана с години. Затова, ако сте решили, че е време да обновите вашата кухня и искате тя да бъде в крак с всички актуални тенденции, ви съветваме, преди да преминете към действие да се запознаете с най-горещите тенденции в кухнята за 2019 година, които подготвихме заедно с дизайнера на Моми Студио - Антония Саранеделчева.

В кадрите отдолу ще видите 8 тенденции в обзавеждането на кухнята.

Снимки: momistudio.com

Врати на шкафове с оригинални дръжки

Дръжките на вратичките на шкафа могат много лесно да бъдат пренебрегнати при проектирането на интериорния дизайн на вашата кухня. Разбира се, вие ще подберете дръжки, които отговарят на вашия вкус, но знаете ли колко много варианти има? Разнообразни форми, цветове и материали, които се предлагат на пазара.

Ако търсите по-модерен кухненски дизайн, най-добрата ръкохватка, която можете да получите е да няма такава. Всъщност това е една от най-добрите тенденции в кухнята за 2019 г., особено ако искате да постигнете по-минималистичен вид.

Съветът ни е да предпочетете дръжките на шкафчетата да бъдат изрязани като дупки в различни форми в самата вратичка на кухненския шкаф. Могат да бъдат дупки с кръгла форма или просто дълги отвори, които минават по цялата дължина на вратата на шкафа. Вдлъбнатините, които вървят по ръба на вратичката и дават илюзията, че няма никаква дръжка!

Мисъл на деня