дизайн

Топ тенденции в интериорния дизайн на кухнята за 2019

Интериорният дизайн на кухнята е изключително важен, защото именно тази стая е в центъра на вашия дом. Това е мястото, където приготвяме нашата храна и прекарването на няколко часа наред в тази стая със сигурност не е необичайно.

Мисълта за ремонта на кухнята обикновено доста вълнува собствениците на жилища, особено ако тя не е ремонтирана с години. Затова, ако сте решили, че е време да обновите вашата кухня и искате тя да бъде в крак с всички актуални тенденции, ви съветваме, преди да преминете към действие да се запознаете с най-горещите тенденции в кухнята за 2019 година, които подготвихме заедно с дизайнера на Моми Студио - Антония Саранеделчева.

В кадрите отдолу ще видите 8 тенденции в обзавеждането на кухнята.

Снимки: momistudio.com

Различни кухненски мивки и смесители

Без много мисъл, ние използваме кухненската мивка всекидневно - не забелязваме, че тя може да бъде доста интересен елемент от дизайна на кухнята.

Съществуват различни модели от чисто бели керамични до композитни мивки. Те са доста популярни, ако искате да разчупите дизайна заложете на мивки с различен цвят, които да допълнят кухненското обзавеждане.

Мисъл на деня