дизайн

Топ тенденции в интериорния дизайн на кухнята за 2019

Интериорният дизайн на кухнята е изключително важен, защото именно тази стая е в центъра на вашия дом. Това е мястото, където приготвяме нашата храна и прекарването на няколко часа наред в тази стая със сигурност не е необичайно.

Мисълта за ремонта на кухнята обикновено доста вълнува собствениците на жилища, особено ако тя не е ремонтирана с години. Затова, ако сте решили, че е време да обновите вашата кухня и искате тя да бъде в крак с всички актуални тенденции, ви съветваме, преди да преминете към действие да се запознаете с най-горещите тенденции в кухнята за 2019 година, които подготвихме заедно с дизайнера на Моми Студио - Антония Саранеделчева.

В кадрите отдолу ще видите 8 тенденции в обзавеждането на кухнята.

Снимки: momistudio.com

Матови уреди за вашия дом

Сами видяхте, че тъмната матова текстура започва все повече да се появява и в интериорния дизайн на кухнята през последните години.

Блестящите черни панели, които някога бяха свързвани с елегантност, започват да изглеждат неподходящи и прекалени. Точно затова биват заменяни с по-матови повърхности, които намаляват появата на пръстови отпечатъци и замърсения.

Мисъл на деня