красота

Предизвикателство "Красавица"

Всички знаем дефиницията за женска красота. Модната индустрия е известна с жестокостта си към моделите, които винаги трябва да са перфектни във всяко едно отношение.

Но какво правиш, когато думата перфектен не те описва? Представям ви пет жени, които разчупват стандартите за хубост и ни показват, че да си щастлив, успешен и красив, не е стереотип

Форматът "Следващият супер модел на Америка" открива "двуцветната" Шантел Браун-Йанг. Тя страда от ветилиго от дете и кожата ѝ е започнала да се променя на едва 4 годинки. Депигментацията я прави различна, но симетрията на заболяването ѝ, в комбинация с перфектната ѝ фигура, са доказателство, че когато съдбата ти поднася лимони, единственото което можеш да направиш с тях е лимонада.

Лаура О‘Грейди често е сравнявана с герой на Дисни. Не, не една от принцесите, а слончето Дъмбо. Големите ѝ щръкнали уши я изпращат на километри от средностатистическите красавици.

Често подигравана като дете, Лаура не губи кураж и така намира мястото си сред най-добрите. Вместо да подложи ушите си на пластична манипулация, която да ги прибере, или просто да ги крие чрез фотошоп и ъгъл на снимане, тя ги превръща в своя запазена марка и често акцентира върху тях с доста прибрани прически.

Красотата на човек не зависи от цвета на очите, големината на ушите или дължината на краката, а от излъчването, което има. Лаура вярва, че малките несъвършенства, които всички ние притежаваме, са най-красивата женска черта и да си различен е хубаво. А и Дъмбо е много сладко слонче, смее се тя пред интервюиращи.

Тези пет жени и съветите, които дават, са живото доказателство, че красотата е в очите на гледащия и всеки трябва да се чувства добре в кожата си. Не всички могат да са  перфектни, но със сигурност всички могат да са щастливи

Снимка: Suprememanagement.com

Мисъл на деня