цветно

10 неща, които научихме от вицовете

Снимка: fanpop.com
1. Когато се връщаш по-рано от командировка, в гардероба винаги има изненада за теб. Ако не намериш нищо (или по-точно никого), провери на балкона, в хладилника и под леглото. Ако все още не намираш любовника, значи все пак си закъснял и си развалил вица. Замини пак и опитай отново.
 
2. Ако си поръчаш супа в ресторант, ще се убедиш в интересен научен факт: съвременните мухи са ударени от еволюцията по странен начин и вместо да летят, обичат да плуват сред фиде и картофи.
 
3. Ако твой познат има дете на име Иванчо, е по-добре да не се задържаш около него.
 
4. Особено ако дъщеря ти се казва Марийка.
 
5. Приеми, че всички героини от детски приказки – от Червената шапчица до Спящата красавица – могат да се окажат мръсници, когато ги срещнеш в гората. Вече нищо не е като едно време.
 
6. Ако жена ти е блондинка, имаш голям проблем и нашето съчувствие.
 
7. Ако искаш да блеснеш с нещо, най-доброто място е в компанията на американец и французин. За улеснение на историята можеш направо да се представиш като Ганьо. (Или Ганьо, с прякор "Тридесет сантиметра... в диаметър.")
 
8. Ако си съветски шпионин в Германия, всички знаят, че името ти всъщност не е Щирлиц, но пък оценяват старанието ти.
 
9. Ако чуеш очевидни и неоспорими факти, съобщени с важен и леко снизходителен тон – дейност, сама по себе си напълно безполезна, – значи най-вероятно Шерлок Холмс е някъде наоколо.
 
10. Ако търсиш отговора на важен житейски въпрос, готварска рецепта или идея за подарък на далечен роднина, обади се на радио „Ереван”.
 
Източник: Vratovrazka.bg
Предстоящи събития

Мисъл на деня