10 неща, които трябва да знаете, когато обичате силен мъж или жена

  • Сподели:
10 неща, които трябва да знаете, когато обичате силен мъж или жена

Ако сте влюбени в силна личност, вие сте ударили големия джакпот. Ще впуснете в едно от най-емоционално задоволяващите, умствено стимулиращите и духовно поучителни преживявания във вашия живот.

Да обичаш силен мъж или жена е подарък, който никога не трябва да бъде изхвърлян, а трябва да се приеме със всичките му богатства. Тези личност са редки скъпоценни камъни, съществуващи в ограничени количества и рядко. Да се влюбиш в човек със силни морални устои, непоколебимо поведение и емоционална сила е достойна емоционална инвестиция с безкрайна възвращаемост.

Ето ги десетте неща, които трябва да знаете, ако сте влюбени в силен мъж или жена:

Те са независими и поемат инициатива

Вместо да чакат за "зелена светлина" или "продължавай" от другите, силните личности поемат инициативата.

Те не търсят някой, който да ги подкрепя и да ги държи за ръка в техните връзки, те търсят някой с когото да израснат. Не се опитвайте да опитомявате, подценявате или да държите назад тези огнени личности, те са винаги и в непрекъсната инерция напред.

Те не се страхуват да бъдат сами

Разбирайки, че те не са изградени сърдечно или изцяло от техните романтични връзки, силните личности разбират силата на личното пространство и време. Понякога те просто има нужда от време за себе си, за да си починат и възстановят.

Никога не приемайте това лично. В дългосрочен план, това несъмнено ще послужи на вашата връзка, заобикаляйки ненужните караници, когато това лесно може да бъде решено, чрез нечие лично бягство.

Те жадуват за знания и са интелектуално любознателни

Като учещи през целия живот, силните личности жадуват за знания и са интелектуални гъби. Те не си губят времето с несериозни телевизионни риалитита или да губят часове в сърфиране в социалните медии, кога могат да могат да направят нещо за самоусъвършенстването си.

С това те са винаги отворени към нови преживявания. Така че ги последвайте и започвайте да мислите.

Те не вярват в обсебването

Никога не очаквайте силната личност да бъде напълно обсебена, заслепена или да бъде с вас през цялото време. Истински силните мъже и жени най-непритежателната компания. Те знаят как да покажат любовта си и кога времето го изисква.

Най-важното е, че те разбират и са живо доказателство, за това че половинката им е част от техния живот, но не и целия им живот.

Те имат силен мора и ценности

Силните личности не са морално фалирали и със сигурност не се колебаят по теми и каузи съответстващи на тяхната система от вярвания. Очаквайте от тях да се изправят и със силен глас да защитят това, в което вярват и най-важното бъдете готови да застанете на тяхна страна за подкрепа.

Те са страстни и имат цел

Силните личности не само имат цели или стремежи, те имат страст и цел и вървят напред за да ги постигнат. Те имат безпрецедентна сила за постигане на впечатляващи постижения.

Наистина няма граници за силните личности за постигане на потенциален успех. Поддържайте целите им и добавете гориво в техния огън.

Имат силни приятели

Силните, независими и лоялни хора, често са приятели с тези, които отразяват същите качества. Когато те са заедно, по-скоро ще чуете да обсъждат бизнес сливания, отколкото празни офис клюки. Въпреки, че в началото това може да бъде смущаващо, важното е да уважавате, да се наслаждавате и да се учите от тази забележителна група.

Те поемат отговорност и се извиняват

Запомнете, че силен не е синоним на инатлив или горд. Когато сте влюбени в истински силна личност вие сте в присъствието на един разумен и рационален индивид.

Ако те не са прави, поемат отговорност извиняват се и най-важното продължават напред.Те не влизат в безсмислени битки или инатливи тактики.

Те ще покажат нежната си страна, ако ви повярват

Силните индивиди често изпиват горчивия хап на стереотипа, че са имунизирани от чувства на тъга, самота или поражение. Това не може да бъде по-далеч от истината. Независимо от това колко са независими, когато са свалили гарда и ви вярват, тези силно волеви индивиди ще ви разкрият душата си. Забелязвайте и ценете тези моменти, те са емоционален джакпот.

Те имат нужда от силна половинка

Силните индивиди нямат нужда от силна личност за да се чувстват задоволени, достойни или уверени, но това е хубаво нещо. Това означава, че те са във връзка защото ви искат, а не защото се нуждаят от вас. Това е малка но съществена разлика. Ако вашата половинка е силна личност…то и вие сте. Силата на вашата връзка е несравнима, което прави и двама ви сила, с която трябва да се съобразяват.

Източник: thespiritscience.net / Превод: sroditeli.com