10 типа мъжко поведение, които вещаят апокалипсис

  • Сподели:
10 типа мъжко поведение, които вещаят апокалипсис

Ако не притежавате телевизор и все още не сте убедени, че Краят е близо, ето някои актуални специфики в поведението на редица съвременни представители на "силния пол", които са достатъчно показателни за това, че скоро ще се мре:

Не може да смени бушона

Той има висока заплата и тънки крака. Знаете, че живеем в материална епоха, където финансовата обезпеченост прави силата. Не е нужно мъжът вече да лови бизони, да пали огън… Или да му мутира гласът. Не сме в пещерно време, момичета! Ще си кажете: "Но в пещерите не са им гърмели бушоните!" Точно така. Ето защо той ще викне човек да оправи положението (не вас, помнете, не вас!). Защо трябва да пипа в тока, като е тесен специалист и не е учил за това?

По-добре не бъдете вкъщи, докато друг мъж, който извършва физическа работа, е в същото помещение. Рискувате да ви гръмнат тотално бушоните и да се отдадете на сиромашки живот с прост електричар, само защото не го е страх от бушон. Струва ли си?

Паникьосва се от лабрадор и/или скакалец

Ходи на фитнес, има хубави бицепси, но същевременно би сторил и на мравката път. Колко мило! Добра душа в силно тяло. Истинска мечта. Най-вече обаче би сторил път на болонката на съседа, а също така направо би тръгнал в противоположната посока, ако на пътя му изскочи паяк. Разбира се, това не бива да ви отчайва, всеки има своите страхове. Просто не ходете много сред природата, на тавана, по улицата и не спете лятото на отворен прозорец. Така рисковете да срещнете страшно животно, чието място не е сред хората, а в "Пришълецът" – любимият му филм, намаляват драстично. Вас не ви е страх от насекоми и други? Не бъдете егоисти. Не става дума само за вас в този живот.

Говори повече от жена си

Тихата мъжка дружба, белязана от приятелски сбирки с бири, скара и гледане в една точка, без излишен шум, отдавна е някъде назад в историята на човешката комуникация. Той не говори с вас за мислите и чувствата си? Попаднали сте на рядък класически тип мъжкар и ако това не ви устройва, лесно може да поправите грешката. Сега, ЕКСКЛУЗИВНО, открийте с едно излизане навън пърхащия навред с огромно желание за сериозен петчасов разговор мъж. Той има нужда да се изрази, да сподели за себе си, да ви разкаже подробно и ентусиазирано нещо преди първото кафе сутрин. С изненада ще научите, че четете еднакви книги за себеизрастване и приготвяте плодови мъфини по сходна рецепта…

Скрийте от себе си потенциално опасните предмети в обкръжението преди момента на опознаване. Предупредете приятелка да донесе мълчаливо водка, когато всичко приключи.

Мрънка, оплаква се, жалва се

Той има тежък работен ден, боли го зъб, не е обядвал, има ухапано от комар и някакъв косъм, който расте наобратно след епилацията онзи ден. Тази информация, която вероятно сам ще ви предостави, е достатъчна, за да разберете едно: нервно му е. Хубаво е, за да не се нацупи или самовглъби, да го разпитате допълнително защо страда и как се чувства. Може да му предложите нещо топло за пиене. Като любимия му горещ шоколад с бисквитки. Ситуацията допуска лек масаж, но не бъдете груба. Човекът не е в кондиция. От около 30 години. Добре е да хапне и да дремне. Не е сега моментът да му казвате, че сте бременна. Вашите проблеми могат да почакат.

Кланя се на шефове и авторитети

Писнало ви е от егоисти, мъже, сякаш тръгнали на война, които искат да командват, управляват и доминират? Няма драма, навън е пълно с "диалогични личности" и екипни играчи, готови на не един компромис в името на добрите отношения с алфа мъжкаря в глутницата. Това може да е началникът в офиса и/или просто готиният и забележителен мъжки в компанията. Ако зад всеки успял мъж стои по една умна жена, то около него, пред него, под него и пр. често могат да се забележат много момченца, които са щастливи просто да бъдат наоколо. В случай, че потрябват… Прекрасното тук е, че ако вашият човек е от гореописаните, то когато закъснява, защото е на среща с шефа, най-вероятно наистина е на среща с шефа.

Тя е без гащи, него го боли главата

Ако майката природа е създала мъжа така, че да желае да прави секс непрекъснато, то майката природа е сексист. Откъде накъде, пък. Може да иска да си гледа мача човекът. Или просто да се гушкате и да си говорите. Наскоро някой в Щатите беше осъдил за сексуален тормоз млада туърк танцьорка, която на бензиностанция му беше демонстрирала уменията си, опирайки дупе, подобно на пистолет, в достойнството му, без дори да го познава. Всички дами трябва да си вземат поука и да внимават къде поклащат бедра, а и кога директно или не излагат мръснишките си щения пред обекта на чувствата си. Загащете се, да му се не види!

Може да стане свидетел на всичко, без да се намеси

Това, че някакви тийнейджъри ограбват дядо в инвалидна количка на спирката на 22 пред 60 човека тълпа, не е негов проблем. Защо пък точно той трябва да се бърка в работите на хората? Не са го учили така, не е възпитано човек да се намесва в чужди отношения, особено пък между непознати. А и винаги може да се помогне по "фейсбук". Просто снимаш клипче на определено престъпление или безредица и го публикуваш в социалната мрежа. Повече хора да го видят, ако случайно на мястото е имало малко на брой пасивни свидетели.

Ходи с огледалце

Всъщност той изобщо не е суетен и не би носил огледалце в себе си, ако веждите му не го изискваха. И понеже понякога осъзнава на публични места, че не е почистил някой косъм добре, бързо и дискретно може да довърши перфектното им оформление, стига да вижда какво точно прави. Все пак не е Фрида Кало да ходи с една вежда както майка го е родила. Всъщност, когато това се е случвало, е бил съвсем леко по-окосмен от в момента. Все пак бебета нямат много косми. Най-лесният начин да го накарате да ви зареже е просто да скриете лосиона му за тяло с ший и макадамия точно когато излиза от банята. Тогава кожата му ще изсъхне и сърцето му просто ще спре да бие. Не само за вас.

Крещи, истерясва, тръшка се

Също така се цупи, сърди и обижда. Комуникацията с този тип мъже временно ви напряга, но впоследствие ви превръща в краен непукист и ви носи философски поглед върху нещата от живота. Общуването с вашия сприхав приятел ви оперира и от чувството за вина, свързано с по-емоционалното ви поведение около началото на всеки месечен цикъл. Вече няма нужда да се тревожите, ако ви е малко по-нервно и сте избухнали без причина. Той е там, за да реагира реципрочно на всяко ваше поведение или състояние. Край със старомодната приятелско-кавалерска снизходителност към специалните моменти на изострена женска чувствителност. Вече може да пищите, ревете, да се тръшкате и заплашвате заедно, без някой от двама ви да изглежда изперкал на фона на другия.

Плаща до стотинка неговото си от сметката

Повечето независими жени са свикнали сами да поемат своите разходи и той го знае много добре. Няма намерение да ви обижда като предлага да плати скромната ви вечеря. Наясно е, че дамата срещу него е горда със своята самостоятелност и не би нарушил духовната й хармония с ретроградни патриархални жестове като това. Също така пести и за почивката на морето, няма нужда от излишни харчове. Може да ви разкаже за познатите си – комплексари, които купуват подаръци на жените си без повод и как истинските отношения не се градят върху това. Е, няма как да не се съгласите. Хубаво е да имате някакви дребни в себе си и за бакшиш, в случай че той разполага само с едри банкноти в момента и няма как да развали. Бон апети!

Автор: Антония Антонова за binar.bg