5 лъжи, с които мъжете вкарват жените в леглото си

  • Сподели:
5 лъжи, с които мъжете вкарват жените в леглото си

Стара истина гласи, че жените обичат с ушите си, а към нея би трябвало да допълним, че мъжете отлично умеят да се възползват от това. Всеки представител на силния пол си има свой любим набор от фрази, които използва с една-единствена цел – за да легне с вас.

Тези лъжи се отличават по своя характер – те могат да са или игриви и закачливи, или романтични клишета, или да звучат с патоса на "истинската" любов. Обединявайки ги под общ знаменател, ние събрахме най-разпространените пет лъжливи фрази, които мъжете използват при съблазняване.

"Мога ли да се кача за едно последно питие?"

Тази фраза е буквално като излязла от евтин филм и е в състояние да провали дори и най-добре прекараната вечер заради своята баналност. Погледнете на нея и от другата й страна – той прекрасно разбира, че в нея няма никаква интрига, а е повече от наясно, че тя означава просто: "Няма ли най-накрая да правим секс?" Действайки по правилата на играта, вие може да го поканите смело на "последно питие", но само ако сте готови за това. А ако не сте – просто му кажете, че ще "пийнете" по едно, но някой друг път. Внимавайте да не допуснете грешката да го поканите на питие, но да му откажете секс – той с основание ще ви причисли към най-наивните жени на света.

"Ела у нас, за да гледаме видео!"

Ако досега не сте се озовавали заедно в леглото, то подтекстът на тази фраза буквално означава, че той смята, че това ще се случи точно днес. И вади "тежката артилерия". Той, разбира се, ще пусне вашия любим филм, а не неговия, за да може максимално да ви "разтопи". Виното, свещите и неговата мнима заинтересованост трябва само да засилят вашата бдителност. И макар този сценарий да е на нивото на детската градина, според статистиката, именно на него се доверяват най-много от мъжете по света.

"Нека просто да полежим…"

Разбира се, че тази пошла фраза е по-скоро прерогатив на тийнейджърските свалки, а не на отношенията между възрастни. Но се оказва, че много от по-зрелите представителки на нежния пол се хващат на нейния капан. Простото "полежаване" е най-верният път към секса, защото останалите бариери вече са били преодолени. Все пак, нима има жена, която просто би лежала до мъж, който й харесва? А да ви съблазни в подобен момент е въпрос само на малко техника и не особено много време.

"Няма да те дам на никого!"

О, колко трогателно! Извадете носните кърпички, защото след тази фраза може само да се ридае. Тя ни е добре позната от повечето бразилски и мексикански сериали. „Постарай се да бъдеш малко по-оригинален!“ би трябвало да си каже всяка умна жена, в момента, в който чуе това сърцераздирателно откровение.

"Ще бъда завинаги с теб!"

"Ти екстрасенс ли си?" – бихте могли да го попитате веднага вие. Кой би могъл изобщо да знае какво ще се случи между вас? Ако беше така – нямаше да има нужда от брачни договори и фразата "несходство в характерите" нямаше да се среща в бракоразводните решения на съдиите. Тук възможностите са две – той или е толкова влюбен, че не може да разсъждава логично, като въображението му се е развихрило, или се опитва просто да ви заблуди с красиви фрази от сваляческия си репертоар.

Текст: Марио Трифонов / Inlife.bg