цветно

Детето зодия Дева или асцендент Дева

Снимка: JillWellington / Pixabay.com

Децата със слънчев знак Дева празнуват своя рожден ден между 23 август и 22 септември.

Винаги е важно да проверявате със специална астрологична програма или консултант астролог коя зодия е детето ви, ако то е родено в първите или последните дни на даден слънчев знак. Всяка година началният и крайният ден и час на зодиите се различават.

Противоположно на общоприетото схващане, именно Дева е зодиакалният знак, в който е заложена най-мощната съзидателна сила в съчетание с безкрайна любов към естественото.

Гал Сасон определя Дева като "знакът, който просто кара нещата да се случват". Децата Дева са тук, за да ни посочат семплия път към постигането на съвършенство – чрез внимание, грижа и отдаденост.

Външен вид:

Малките Деви са изключително живи и будни деца, още от невръстна възраст се вижда заложеното в тях неспокойство и безкрайно любопитство. Колкото повече порастват и стават самостоятелни, толкова по-типични за тях са спретнатият вид, винаги измитите ръчички и приветлив поглед.

Източник: Първите седем

Астролог: Деси Микулашева
e-mail: desimikulasheva@abv.bg

Информацията в статиите има насочващ характер и се базира на общите посоки за тълкуване. Всеки хороскоп е уникален сам по себе си, има своите особености и индивидуални различия.

Снимки: JillWellington / Pixabay.com

Мисъл на деня