цветно

Една усмивка по-малкo, една сълза повече

Ужасно е да се събудиш и да разбереш, че някой, който те е вдъхновявал, е умрял. Това се случи с актьора Робин Уилямс. Никога няма да забравя ролите му във филмите "Обществото на мъртвите поети", "Джуманджи", "Мисис Даутфайър", 2-те части на "Нощ в музея", "Добрият Уил Хънтинг", "Пач Адамс", "200-годишен човек", "Добро утро, Виетнам"...  Днес се усмихнах един път по-малко и пролях една сълза повече.

Ако ние, почитателите му, преживяваме загубата тежко, представете си колко дълбока е скръбта на близките му.

На 11.08.2014 г.  загубихме  един от комедиантите си, който многократно ни е разсмивал и трогвал  с ролите си. Източници казват, че причината за смъртта било самоубийство. Трудно е да си представиш, че човек с лице, излъчващо добрина, оптимизъм и спокойствие е сложил край на живота си, но по някаква лична и неразбираема за нас  причина, го е направил. Не би трябвало да съдим това негово дело.

Източниците допълват, че имал проблеми с алкохола и наркотиците в продължение на години, но се е справил с тях. Последният проблем, който може би отнел живота му, е депресията. Тези терзания и зависимости не го правят по-различен от нас. Не са нанесли щети на работата му и положителното му влияние върху хиляди хора по света. Само ни показва, че дори с трудности, трябва да бъдем мили с околните.
...

"Hook", 1991

Мисъл на деня