Изчакайте мъжа, когото не трябва да впечатлявате

  • Сподели:
Изчакайте мъжа, когото не трябва да впечатлявате

Когато харесвате някого, може да прекарате часовете пред огледалото, гримирайки се, преди да го видите. Може да си направите хиляди селфита, преди да постнете някоя снимка в социалната мрежа, защото се надявате той да я види и да ви направи комплимент. Може да започнете да слушате музиката, която той харесва и да се обличате по начин, който мислите, че той ще намери за атрактивен. Всичко това е напълно нормално. Повечето от нас го правим, когато се влюбим.

Въпреки това, правилният мъж за вас ще бъде впечатлен от нещата, които дори не подозирате, че правите. Че бъде заинтригуван от тази, която сте, без маски и филтри.

Той ще обича формата на тялото ви, макар че сте несигурна заради някои несъвършенства.

Той ще обича начина, по който произнасяте определени думи, въпреки че надали някога сте осъзнавала, че ги казвате по-различен начин от останалите.

Той ще обича изражението на лицето ви, когато сте раздразнена, когато сте развълнувана или когато сте в настроение за целувки.

Изчакайте мъжа, който ще се смее на шегите ви, които никой друг не намира за забавни. Който ще обича естествения ви вид.

Изчакайте мъжа, който ще ви кара да се чувствате по-уверена в себе си и способностите си. Мъж, който ще ви напомня колко сте специална.

Когато намерите този мъж, не трябва да полагате големи усилия, за да го впечатлите. Няма да се налага да преигравате, за да му се харесате. Няма да се чувствате неудобно, когато разлеете кафе по себе си или да внимавате за всяка дума, която му казвате.

Ще се чувствате напълно свободна с него, защото знаете, че той обича това, което е вътре във вас и не иска да го промени.

Източник: iWoman.bg