Излизам с някого, въпреки че съм женен

  • Сподели:
Излизам с някого, въпреки че съм женен

Трябва да направя признание. Излизам с някого, въпреки че съм женен. Тя е прекрасно момиче. Тя е красива, умна, сръчна, силна и има извънредно силна вяра в Бога. Обичам да излизам с нея на вечеря, на кино, на местни представления и постоянно й повтарям колко е красива. Не мога да си спомня за последния път, в който съм й бил ядосан за повече от пет минути, а нейната усмивка успява да озари деня ми, независимо от обстоятелствата.

Понякога идва на работата ми без предупреждение, прави ми страхотен обяд или ме изненадва с нещо, което сама е опекла. Не мога да повярвам колко съм щастлив, поради факта, че се срещам с някого, въпреки че съм женен. Препоръчвам ви да опитате и да видите как ще повлияе на живота ви. 

О, а споменах ли, че това момиче всъщност е съпругата ми? Какво очаквахте? Фактът, че сте женени, не поставя край на срещите. Имам нуждата да продължа да излизам на срещи с жена си, дори и след като сме казали “Да”. Изричането на тази дума не означава, че трябва да спрете да търсите или дори “тичате” след жена си. Твърде много пъти съм виждал как връзките спират да растат, защото партньорите просто престават да поемат инициативата да следват половинката си.

Именно срещите ви помагат да опознаете някого по един уникален и специален начин. Защо изобщо бихте искали това да спре? Не трябва. Пеперудите, които сте имали в стомаха не трябва да изчезнат само защото са излетели годините. Станете сутрин с мисълта да потърсите партньора си, точно като в първите дни, в които сте излизали. Ще видите драстична промяна във връзката.
Като се стигне до която и да е връзка, комуникацията и търсенето на партньора са ключови елементи. Никой не иска да бъде с някого, който не иска да се опитва да достигне до него с цялото си сърце.

Насърчавам ви да се срещате с партньора си, да не спирате да търсите и следвате половинката си и да осъзнаете, че срещите не трябва да приключат след казаното “Да”.

Джарид Уилсън

Източник: jarridwilson.com