Къде да пътуват зодиите след пандемията

  • Сподели:
Къде да пътуват зодиите след пандемията

Всеки път на Нова година повечето от нас залагат нови цели, дестинации и осъществяване на идеи. Уви, с разпространението на коронавируса, вече втора година не можем да правим планове напред във времето, но грижата за себе си е основен приоритет за всеки. Още миналата година от contiki.com направиха класация, къде да пътува всяка зодия, след като свърши пандемията. Няма по-добър начин да се поглезите, от това да си вземете повече дни почивка. Разберете къде звездите ще ви отведат в следващото ви приключение.

 

Овен (21 март – 19 април)

Посетете: Япония

Енергични и смели, представителите на зодия Овен обичат да са заети с работа и се жалват от липсата на спонтанност. Насочвайки се към активна и оживена локация като Япония, е най-добрият начин да прекарате времето си запомнящо през тази тежка за света година. Сега страната е много актуална, тъй като през лятото там ще се проведат Олимпийските игри в Токио. Поне засега така е планирано. Но там има възможност да се видят и опитат много неща - от традиционните японски горещи извори до овладяването на изкуството на ядене на истинско суши.

 

Телец (20 април – 20 май)

Посетете: Португалия

Уелнес вибрациите в Португалия са подходящи за представителите на зодия Телец. Насладете се на простите земни удоволствия като свободно каране на сърф, плажни занимания по йога и пътят на храната из известните пазари на храни в Лисабон. Релаксиращите дейности, които ще намерите тук ще ви дадат спокойствие и стабилност, както и жажда за нови приключения през 2021 г.  

 

Близнаци (21 май – 20 юни)

Посетете: Еквадор и Галапагос

2021 ще бъде освежаваща за вас. Вашето интензивно любопитство ще ви отведе до забавни, неизследвани хоризонти като Еквадор и Галапагос. Вашият адаптивен дух ще ви отведе до нови неща като откриване на лава тунели, неизследваните води на Галапагос и гмуркане с морски лъвове. Близнаците обичат да учат нови неща, така че ще имате възможност да се потопите в  биологичното разнообразие. Еквадор ще поддържа представителите на зодията напълно ангажирани и в кондиция.

 

Рак (21 юни – 22 юли)

Посетете: Канада

Промяната идва през 2021 г. за този знак, подвластен на водата.  Нуждаете се от малко добра енергия. Силно интуитивни и домакини по природа, вашето ваканционно място трябва да ви кара да се чувствате като у дома, без значение къде се намирате. Планирайте пътуване до Канада, за да се насладите на дружелюбните местни жители, причудливи вибрации и зашеметяващ пейзаж. Ракът разбира какво означава "бавно пътуване" и тази удобна дестинация ще ви даде презареждането, което трябва да завладеете през предстоящата година.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Посетете: Израел и Йордания

Представителите на зодия Лъв могат да очакват забавни обрати през 2021 г. Наричани царското семейство на зодиака, Лъвовете са много страстни и преливащи от енергия. Това, от една страна, означава, че трябва да отпътуват някъде, където да съответства на тяхното ниво на увереност. Израел и Йордания имат поразителни пейзажи и опияняваща енергия. Лъвовете ще имат възможност да чуят чудни истории и да се опитат да решат световни загадки.

 

Дева (23 август – 22 септември)

Посетете: Нова Зеландия

Представителите на зодия Дева са систематични и практични в подхода си, но тази година може да доведе до някои прибързани решения. Като пътешественици, те са склонни да очертаят всеки детайл и те искат всичко да мине по план. Идеалната дестинация за пътуване за вас е място, което е извън обичайното. Нова Зеландия ще ви върне в земните ви корени. Това е столицата на приключенията на света и идеален начин да си вземете почивка от всичко, което взима от енергията ви.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Посетете: Австралия

2020 ще донесе на този зодиакален знак една лека и запомняща се година. Везните са любовници, любителите на баланса и хармонията във всички области на живота. Перфектните ваканции за представителите на зодията комбинират спокойствие и разнообразие. Австралия ще ви даде спокойни вибрации като сърфинг, брънч и прекрасни плажове, но готини градове като Сидни също ще допринесат за обогатяване на културните потребности. В Австралия е всичко, от което се нуждаят Везните.

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Посетете: Тайланд

Предсказанията казват, че представителите на зодия Скорпион ще има една година пълна с свобода. Скорпионите са мистериозни, смели и обичат да контролират ситуациите. Ето защо пътуването е идеално за вас, за да превключите вашите вибрации на по-високо ниво. Тайланд е идеалната дестинация за изпълнение на трансформацията, която търсите. Духовно посещения на храмове, слонови светилища и плаващи сал хотели ще ви позволят да се отпуснете и да се презаредите.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Посетете : Ботсвана

Стрелецът е приключенски настроен в своята същност и не обича да се чувства вързан на едно място. За представителите на зодията, светът наистина е тяхната черупка. Обичат свободата и разширяват хоризонтите си. Един уикенд бягство не е достатъчен за вас, така че помислете за по-далечно пътешествие. Защо, например, не се потопите в приключение в Намибия и Ботсвана? Предприемете сафари в саваната и се разходете в пустинята върху гърба на камила.

 

Козирог (22 декември – 19 януари)

Посетете: Перу

2021 е повод за повишено внимание за представителите на зодия Козирог. Трябва да си отделите време за себе си, за да се възползвате от възможностите, които ще дойдат. Описван като изключително ориентиран към целите си и свръх амбициозен, Козирогът е най-добре да помисли за бягството към Перу, това е чудесна идея. Научете повече за древната култура на инките, опознаването на амазонската джунгла и екскурзия до Мачу Пикчу.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Посетете: Индия

Водолеите са независими и са склонни да не поемат пътешествия в далечни дестинации, но това е време да се промени. Представителите на зодията трябва да резервират почивка на някое колоритно място, с дълбока култура и духовност, точно като Индия. Тази държава ще ви даде възможност да събудите сетивата си и да изпитате нещо ново и непредсказуемо всеки ден. Било то посещение на Тадж Махал, ядене на пикантни ястия с местните жители или да се разходите и да видите тигри на живо по изгрев слънце.

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Посетете: Гърция

Тази година означава вълнение и приключение за Рибите. Предстои ви голяма крачка във вярата и нещо ново като посещение на мечтаната дестинация. Рибите винаги са пълни с фантазии и чудеса. Страна като Гърция, която е пълна с красиви малки селца, като нарисуван на картичка, вулкани и невероятни плажове е просто най-доброто място за този зодиакален знак.