Как кръшкат мъжете според зодията

  • Сподели:
Как кръшкат мъжете според зодията

Според специалистите рожденият знак показва до голяма степен как човек реагира в различни ситуации и са доказали, че има общи закономерности за всяка зодия. Такива има по отношение на склонността към изневяра при мъжете. Те са категорични, че Овните и Везните са сред най-големите кръшкачи. Какъв е вашият партньор, вижте в следващите редове.

Овен

Чуждите легла са спорт

Овенът е известен любовчия и затова и към изневярата се отнася като към спорт – един от любимите му, при това влага голяма доза постоянство в практикуването му. А най-ужасното от всичко е, че въобще не му пука за последствията.

Обикновено не отрича, че кръшка и се оправдава с максимата, че не може да се бори със себе си и естествените си нужди. Не е учудващо, тъй като мъжете от зодията обичат секса повече от всичко друго в живота.

Телец

Един партньор завинаги

Телецът е семейна зодия, която няма нужда от множество партньори, за да поддържа самочувствието си.

Влюбят ли се, представителите на знака могат да останат с един човек до края на дните си. Стига, разбира се, да е подходящият за тях.

Причина за редките му изневери обикновено става липсата на нежност и разбиране у дома. А и след като кръшне от семейното гнездо, Телецът дълго се обвинява и се терзае. Дори се проклина за слабостите си. Ако би имал възможност, той би запазил брака се непокътнат.

От всички мъже в зодиака той най-лесно прощава на половинката си.

Близнаци

С бармана не се брои

Скуката е най-честата причина, поради която Близнаците могат да се окажат в чуждо легло. Вроденото им раздвоение все ги лашка от едно състояние в друго – днес може да са заклети моралисти, утре разгулни кръшкачи. Те са лекомислени и кокетни.

Ако бъдат измамени, бързат да си поплачат на приятелско рамо. А когато тях ги хванат в крачка, измислят инфантилни обяснения в стил: “Е, то с бармана не се брои.”

Мъжете от зодията очакват много от секса, но всъщност не знаят какво точно, затова поглеждат и навън.

Рак

Мълчаливи страдалци

Ракът е една от най-верните и предани зодии на небосклона.

Представителите на знака боготворят своето семейство, ненавиждат разводите, главно заради произтичащите от тях неразбории, загуба на спокойствие и материално разхищение. Затова и хората от този знак толкова рядко поглеждат извън брачното ложе, че категорично са по-скоро изключения, отколкото правило.

Напротив твърде често, когато половинката им кръшка, те са склонни да си затворят очите и да страдат мълчаливо.

Ако мъжът изневерява, той вероятно е влюбен и ще се ожени за любовницата си.

Лъв

Слабост към красивото

Лъвовете нарушават съпружеските обети по-често от всяка друга зодия. Тъй като изпитват слабост към красивото, те са склонни да му се поддадат. А и няма нищо по-лесно от това да прелъстите представител на знака – няколко комплимента и ласкателства и той ще бъде ваш.

Лъвовете приемат незаконните връзки като увлекателна игра, в която накрая се стремят да получат наградата.

Недай боже, вкъщи да не уважават авторитета им – те почти няма да спят в брачното легло и ще се обградят с красиви любовници. Мъжете от знака са изкусни завоеватели.

Дева

Разумна пресметливост

Девата ще си признае, че изневерява или че изневеряват, само ако ще спечели от това.

Представителите на знака са предпазливи и се крият до последно, умеят да се измъкват и да се преструват артистично. Ако всички са разбрали за кръшкането, са в състояние да прекратят отношенията с половинката си, защото се чувстват унизени от приказките на околните.

Всъщност Девата е от най-несексуалните знаци. Но понякога поглежда извън брачното ложе – ако вкъщи е съвсем незадоволена.

Везни

Защо изневерявам? Не знам!

Дори за задълбочените изследователи остава неясна точната причина, поради която Везните прескачат от легло в легло. Може би така повелява сърцето им или просто е някакво хоби.

Но е факт, че представителите на знака нямат особени скрупули, когато има възможност да кръшнат. И не им го причинявайте вие, бързо ще разберете, че броят на хората, които Везните могат да вкарат в леглото си само за да ви го върнат, е по-голям от произволно най-голямото число, което можете да си представите.

Мъжете от знака изневеряват, защото търсят самото съвършенство сред дамите.

Скорпион

Не могат да ми устоят

Скорпионите са винаги отворени за някоя и друга забежка и при това са намерили идеалното оправдание – аз съм толкова секси, че никой не може да ми устои, нима имам някаква вина за това? Те са майстори на ухажването и любовните игри, умеят да омаят обекта на желанието си за броени минути и след като го направят, не виждат никакъв проблем да се възползват от завоеванието си.

Ако на тях им изневеряват, връщат го тъпкано, макар че рядко стигат до крайности като развод например.

Стрелец

Вече не те обичам

Стрелецът е верен партньор в брака, но само когато обича. Ако чувствата са започнали да изветряват, бързо се ориентира в обстановката и на мушката му попадат много и различни чисто сексуални обекти. Представителите на знака са в състояние да правят разюздан секс дори с непознати, така че да изневеряват не им е чуждо. В същото време, ако обичат половинката си, но тя ги е наранила, са съвсем разумни, склонни да поговорят и дори да простят. Ако се стигне до разрив, съвсем справедливо ще поделят имуществото.

Когато изневеряват, мъжете от зодията го правят неприкрито.

Козирог

Има и по-важни неща

Като правило Козирогът е властен и доминиращ знак, който често е обект на желание от противоположния пол заради високата длъжност, която заема, парите, които печели, и вроденото си обаяние, разбира се.

Ще сбъркаме, ако кажем, че тези хора са твърде заети от собственото си аз, за да имат време за изневери. Може и никога да не ги заподозрете, но всъщност те доста умело успяват да се възползват от възхищението, което предизвикват.

Ако им изневерят, ще предпочетат да потушат конфликта – парите и кариерата са по-важни. Мъжете кръшкат в службата, но добре се крият.

Водолей

Просто бях любопитен

Водени от прословутото си любопитство, Водолеите също са способни на изневяра.

Интересното при тях е, че са в състояние да правят секс дори с човек, който въобще не ги привлича или им е съвсем безразличен – просто искат да опитат какво би било. Обикновено се оказват разочаровани и с наведена глава се връщат при половинката си. Която, като се замислят, всъщност никога не е преставала да ги вълнува и която обичат. Но не помисляйте да им изневерите – чака ви такъв ураган от ревност, че светът ще ви се види тесен. Мъжете кръшкат, за да избягат от монотонното всекидневие.

Риби

Обратно в пристанището

Рибите изневеряват твърде лесно – причината е, че са много влюбчиви и въображението им ги носи към неземно красиви брегове, стига само да видят красив представител на другия пол.

Ако половинката ви е от тази зодия и ви се струва особено красива напоследък, бъдете сигурни – кръшка. Просто забежките много разхубавяват представителите на знака.

В същото време, ако не сте особено ревниви, можете да сте спокойни – Рибите винаги се връщат в своето пристанище. Понякога изневеряват и за да отмъстят на половинката си.Мъжете привличат сексуално много жени.

Източник: nadpis.com