Как влияят годишните времена на зодиите

  • Сподели:
Как влияят годишните времена на зодиите

Всеки от нас си има любимо годишно време. Някои обичат златната есен, други – топлото лято. Астролозите обаче твърдят, че независимо от нашите предпочитания, за всяка зодия си има най-благоприятен сезон. Кога времето от годината е на ваша страна, вижте сега.

Овен, Стрелец, Лъв – огнените знаци на зодиака

Те се чувстват най-добре през лятото, тъй като планетата, която ги закриля – Слънцето е в своя пик. Именно през лятото в представителите на тези знаци от зодиака се пробужда желанието да вършат нещо и да строят планове за бъдещето. В това време те имат и най-много сили и енергия, което им позволява да постигат целите, които си поставят.

Риби, Скорпион, Рак – водните знаци

Най-успешното време за тях е есента. Това е времето от годината, в които ги обзема вдъхновение и желание да водят активен начин на живот. Листопадът, циганското лято, последните топли слънчеви лъчи ги зареждат с много положителни емоции, а сивотата, дъждът, захлаждането пробуждят в тях любов и творческа енергия.

Дева, Телец, Козирог – земните зодии

Най-благоприятното време за представителите на тези зодиакални знаци е зимата. Независимо от студа и снега, Девите, Телците и Козирозите усещат прилив на сили и са в отлична кондиция. Затова и през зимата те са готови на смели постъпки и без колебание вземат смели решения.

Везни, Близнаци, Водолей – въздушните знаци

Годишното време, което активизира тези зодии е пролетта. Именно през този сезон Везните, Близнаците и Водолеите се пробуждат от зимен сън. Денят става по-дълъг и това няма как да не ги радва, тъй като за тях е жизненоважно да успяват навсякъде и във всичко. А съживяването на природата въздейства положително както на физическото им здраве, така и на психическите им настройки.