Каква е вашата японска зодия?

  • Сподели:
Каква е вашата японска зодия?

Според специалистите, по света съществуват много зодиакални знаци, но за най-прецизни се смятат арабските, китайските и японските. За арабския и китайския хороскоп сме чували доста, но знаете ли каква е вашата зодия според японския? В страната на изгряващото слънце астролозите също разделят хората на 12 знака, но те не съответстват на тези, които добре познаваме. Ето каква е вашата зодия според японския зодиак.

Черешов цвят (15.02 - 20.03)
Тези хора по рождение са заредени с много позитивна енергия. Те са спонтанни, енергични, ентусиасти и не се страхуват да платят висока цена за едно ново усещане. Проблемът им е, че понякога не са от най-доверчивите и съмненията може да разрушат връзката им с любим човек.

Слънце (21.03 - 29.04)
Те са ненадминати идеалисти. Имат две движещи сили в живота си – мъдростта и красотата. Изключително чести и отговорни личности, които държат на справедливостта. Не си падат по интригите, лъжите и лицемерието. Перфектни колеги и верни приятели.

Бамбук (30.04 - 04.06)
Изключително гъвкави натури, тези хора умеят да се нагаждат според всякакви ситуации и да общуват с всякакви хора. Имат много приятели и често са душата на компанията.

Оризище (05.06 - 06.07)
Обикновено родените под знака на Оризището са уважавани и успели хора. Те са работохолици, които изпипват всеки детайл. Не обичат да се оплакват, затова не понасят и тези, които мрънкат непрестанно. Поради тази причина, не очаквайте от тях и голямо съчувствие, те просто са твърде силни, за да разберат човешката слабост.

Лотос (07.07 - 01.08 )
Нежни, крехки, сантиментални, дори разсеяни хора, които се лутат между чувствата и разума. Често изпадат в състояние на тъга, защото са раними и уязвими. Въпреки всичко, те обожават живота и не спират да грабят от него с пълни шепи.

Мост (02.08 - 27.08)
Тези хора са родени да помагат и да дават съвети. Отлични психолози, които умеят да изслушват и да карат околните да повярват в чудесата. Падат си по мистичното, загадъчните явления и изкуството.

Градина (28.08 – 10.10)
Тези хора притежават чар, на който много малко хора могат да устоят. Затова и с лекота налагат мнението и идеите си, но никога не се натрапват. Всъщност, те са изключително добронамерени личности, които обожават семейството и приятелите си.

Император (11.10 - 18.11)
Тези хора знаят как се печелят битки. Мразят скуката и застоя. Твърдо убедени са, че животът е едно безкрайно приключение. Не понасят и прекаленото целомъдрие. Не са коравосърдечни, но обичат никога не могат да обичат някой повече от себе си.

Императрица (19.11 - 26.12)
Няма друга зодия с толкова силна воля. Императриците преследват целите си до край, независимо колко ще им коства това. Проблемът им обаче е, че понякога са твърде горди и това им пречи да обикнат истински.

Луна (27.12 - 18.01)
Няма по-спокоен, потаен и магнетичен човек от вас. Склонни сте да се отказвате от личното си развитие в името на любовта. Лесно раними сте, затова не се отпускате напълно пред някого, докато не ви докаже, че може да му вярвате.

Костенурка (19.01 - 14.02)
Вие сте деликатна натура, под чиято черупка се крие един свободолюбив и борбен човек. Не обичате да спорите и да воювате, но ако се наложи не бихте паднали по гръб за нищо на света.